Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

İlçeye giriş çıkışlar kontrol altına alındı.

İlçeye giriş çıkışlar kontrol altına alındı.
 

İlçeye Giriş Çıkışlar Kontrol Altına Alındı.


Dursunbey İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, Umre ziyaretinden döner dönmez ayağının tozuyla İlçenin güvenliği için ek tedbirler almak üzere kolları sıvadı. Giriş çıkışlara konulan kamera sistemi sayesinde ilçe halkı daha da güvende olacak.

İlçeye girişte Tekinoğulları'na ait depo civarına kurulan kamera sistemi ile giriş çıkışlar kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İlçenin diğer giriş çıkışlarına da konulacak olan kamera sistemleri sayesinde, yaşanacak olumsuz olaylar karşısında suçluların tesbiti ve olaylara anında müdahale edilmesi amaçlanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Dursunbey Belediyesi tarafından ilçe merkezinde belirli noktalara yerleştirilen kamera sistemi sayesinde olaylara anında müdahale şansına sahip olan Emniyet Müdürlüğü, ilçe giriş ve çıkışlarını da kontrol altına almak için kolları sıvadı.

Resmi kurum ve vatandaş işbirliği ile hizmete giren güvenlik kamera sistemi, Tekinoğulları harfiyat şirketi sponsorluğunda yapıldı. Aynı şekilde ilçenin diğer giriş çıkış noktalarına da kurulacak olan kamera sistemleri sayesinde şüpheli görülen araçların plakaları, şahısların eşkali rahatlıkla belirlenebilecek.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, Merkezde bulunan kameralar sayesinde ilçenin 24 saat gözetimde olduğunu, ilçe giriş çıkışlarına kamera konulması ile büyük bir eksikliğin giderileceğini ve bu sayede İlçeye giren çıkan araç ve şahısların 24 saat kontrollerinin yapılabileceğini söyledi. 

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..