Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

İlişki Durumu Karışık'a Tatlı İntikam şoku!

İlişki Durumu Karışık'a Tatlı İntikam şoku!
 

Reyting sistemine bakıldığı zaman haftanın en yoğun günlerinin başında cumartesi geliyor. Cumartesi günü hem dizilerin hem de programların arka arkaya gelmesi ile reyting sonuçlarının çok ilginç şekillerde geldiğini görüyoruz. Bir de yeni gelen yapımlar işin içine girince birçok yapım beklenmedik sonuçlar alıyor.

Bilindiği üzere dün gece Kanal D ekranlarında Tatlı İntikam isimli bir romantik komedi dizisi başladı. Dizi ilk bölümü ile her 3 grupta da 2.olarak ortalığın tozunu attırdı. Bu durumdan zarar görenlerin başında benzer romantik komedi formatında olan İlişki Durumu Karışık geliyor.

Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece ve Pamir Pekin gibi isimlerin başrolünde olduğu ve başladığı ilk günden cumartesi gecelerinin en çok izlenen yapımlarının başında gelen dizi, bu hafta tam anlamıyla çöktü. Tatlı İntikam ve Survivor'un kendisinden izleyici çalması ile bir anda düşüşe geçen yapım, TOTAL'de 8. AB'de 15. ABC'de ise 11. olabildi.

Bir dönemler 1.lik dışında bir sonuç almayan yapımın bu kadar düşüş yaşamasını anlayabilmek gerçekten zor görünüyor.

Bu sonuçlar izleyicinin yapımdan sıkıldığını, yeni kapılar aradığını net şekilde gösteriyor. Tatlı İntikam'a kaçışın temel nedeni de bu olsa gerek.

Dizi bu şekilde kötü gitmeye devam ederse, Show TV'nin tokadı her an gelebilir.

Ondan sonra dizinin ismini ''Reyting Durumu Karışık'' yaparlar benden söylemesi.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..