Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '16

 
Kategori
İlişkiler
 

İlişki mi, tek gecelik mi?

İlişki mi, tek gecelik mi?
 

Merhabalar, Radikal gazetesinin kapatılmasından sonra bayadır sizlere yazı yazmıyordum, artık yazılarımı Milliyet.com.tr’den takip edebilirsiniz…

Gelelim konuma… Zamane ilişkilerinden bahsetmek istiyorum biraz sizlere. Hepimiz yeri ve zamanında birçok ilişkiler yaşamış, yaşamamış, kulak dolgunluğuyla ilişkileri dinlemiş ve birçoğumuzda ilişkiler hakkında master yapmış olabiliyoruz. Tabi sözde… Hangimiz geçmişte ki ilişkileri yakalayabiliyoruz? Hangimiz gerçek yalınlığıyla bir hayatı yaşıyoruz? Hangimiz gerçek ve hangimiz yalanız? Bunları hiç sorguladınız mı kendinizde? Hem cinslerim için diyorum bunu… Ne kadar karşınızdakine değer verdiniz? Ne kadar beklenti içinde oldunuz? Erkekler artık değer veya iyi niyeti sallamıyor. Sadece anlık, günü kurtarma politikası içine girmiş durumdalar. Kadınlar ise sadece bir gece dışarı çıkayım, gitmediğim yerleri göreyim, iki – üç bir şeyler aldırayım mantığında. Yanlış mıyım? Kızlar artık neden böyle oldunuz? Tabi her kadını böyle sınıflandırmamak lazım ama genelde artık çok çabuk tüketen bir profile döndü herkes.

Anında aşk yaşayıp anında silinen bir ilişki türü çıktı piyasaya. Ne kadar çok kötü bir döneme geldik. Nerede aşk mektupları? Nerede eskiden günlerce telefonda konuşmak için telefon kulübelerinde beklemeler? Hoş şu dönemde bu kadar geriye dönmeyelim de; sosyal medya çok güçlü çünkü… Gülüyorum bazen. Bin bir mesaj atıp ta ertesi gün onunla olmuyorsan sallamıyor erkekler. Yatanlar için diyorum işte bittiğiniz tek an. Hoş sonrasında kanki oluyorsunuz kızlar. Toparlanın biraz ya. Bu kadar ucuz musunuz? Adamla ilk yemekte takılıp gelecek planlarımı bekliyorsunuz? Unutmayın kaçan balık büyük olur. Bu kadar kendinizi ayaklara düşürmeyin. Bir duruşunuz, bir asaletiniz olsun. Sizler böyle olduğunuz sürece piyasada “ADAM” kalmadı.

“ADAM”lafı çok önemli… Herkes adam olamaz. Adam kılığına girmiş karılar dolmuş ortamlar. Bazen diyorum ki bu tarz adamları taksim meydanında sallandıracaksın. Millete ibret olsun. Her gün dışarı çıkıp avcı mantığıyla takılıyorlar. Günümüz erkekleri işte… Hepsi son model arabalarda, en şık kıyafetlerle sürtmekteler. Tamam, sürtünde birazda ADAM olunda karşınızdaki düzgünleri de piyasaya sokmaya çalışmayın. Yalan, kendini farklı gösterme çabası ile düzgün kızları da harcamayın. Sorsanız piyasada düzgün kız kalmadı triplerinde 7’den 70’e hepsi… Gidin yolunuzda takılacak olan piyasa kadınlarını bulun. Yeni nesil gençlik bitmiş ya. Hayat mı sizlerin yaşadıkları? Her gün eğlence, içki, kumar vb. tüm hayattalar. Bitik bir toplum yetişiyor.

İleride bu tarz adamlardan koca olmasını mı bekleyeceksiniz? Kızlar sizde bir silkelenin, kendinize gelin. Kolay olmayın. Aileniz sizler için bir hayatı en iyi şekilde, ellerinden geldiği maddi, manevi ölçülerde sunmaya çalışıyor. Onların sonrasında karşısında geçip namuslu triplerine nasıl giriyorsunuz? Yazık cidden. Bence toparlanmanız için geç değil! Çünkü siz silkelenmez ve dediğim gibi bir hayatı yaşamaya devam ederseniz, ne evleneceğiniz adamı bulabilirsiniz, ne de doğru düzgün bir ilişki yaşayabilirsiniz. Biraz ailelerinizde örnek alın ve erkeklerin kuklası olmayın.

Tamam, anlıyorum rahat bir hayatı kim istemez ama bunun için kendi vücudunu satmanın ne anlamı var. Sattıktan sonra psikolojisi bozuk, saçma sapan kızlar yetişiyor. Siz ne kadar ağır ve kendinizi bilen bir birey olursanız o kadar güzel bir hayat sizinle olur. “Paramparça olmuş bir kalp önüne gelen yenilikleri göremez ki…” O yüzden herkesin yolu açık olsun diyorum… 

 
Toplam blog
: 10
: 18763
Kayıt tarihi
: 05.10.16
 
 

Türkiyenin ilk dijital dergisi Evos Angels kurucularından, Türkiyede dijital yatırımların öncüsü ..