Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '16

 
Kategori
İlişkiler
 

İlişkilere dair küçük ip uçları...

İlişkilere dair küçük ip uçları...
 

İlişkilere dair geyikli, ciddili ip uçları..
 
Seven bir kadın, ilk çıkma gününüzü saatine, hava durumuna, o gün ne giydiğine, saçının nasıl olduğuna kadar ömrü boyunca anımsar. Anımsamıyorsa? İlk aldığınız hediyeyi canı pahasına saklar; asla kaybetmez. Kaybetmişse? Bir önceki makaleyi okuyabilirsiniz. Vasopressin ve Östrojen eksikliğine bağlayalım gitsin..
 
Erkekler basit organizmalardır. Bazı karmaşık işleri yapamaz, anımsayamazlar. Örneğin ilk çıkma günü ile ilgili detayları genelde pek anımsayamazlar. 
 
Sevgili primat hem cinslerim; eğer ilişkinizde başınız ağrımasın istiyorsanız ve uzun yıllar boyu başınıza kakılmasından korunmanın yolu nedir diye soruyorsanız ki deneyimle sabittir. Her hangi bir telefonda çalışabilecek ve hatta telefonunuzu değiştirseniz bile yine sorunsuz çalıştırabileceğiniz bir takvim uygulaması edinin. İlk çıkma günü ile ilgili; nem, hava durumu, rüzgar yönü, giyisi, saç rengi, uzunluğu, kıvrım şekli, ortam rengi, yer, koku, yedikleriniz, içtikleriniz, koordinatlar, tarih, saat aklınıza ne geliyorsa veya o an neler görüyorsanız hepsini kaydedin. Göreceksiniz ki ileri bir zamanda inanılmaz kurtarıcınız olacaktır. 
 
Bitmedi! Doğum tarihi, evlenecek olursanız mutlaka yine aynı detaylarla tarih ve saat bilgisini, kilo, boy, ayakkabı numarası vs tüm olmadık detayları kayıt edip; yıllık anımsatıcı olarak ayarlayın. 
 
Bu detayları kadınlar doğal olarak hafızalarına kayıt ettikleri için onlara ayrıca bir öneride bulunmaya gerek yok. Ama eğer erkeğinizin-eşinizin doğum tarihini bir önceki sevgilinizin doğrum tarihi ile karıştırıyorsanız; hiç boşuna çabalamayın derim. Bunu duyan erkeğin sizinle iligili tüm hormonel fonksiyonları anında "off" konumuna geçer ve bir daha da "on" durumuna geçmez.
 
Kadınlar genellikle, duygulu-düşünceli-duyarlı ve akıllı erkeklere olan özlemlerinden bahsederler; ancak yine genellikle hoş-havalı-yakışıklı ya narsist ya da primat erkeklerin peşinden koşmayı tercih ederler. Ve de en komik olanı, bu tip erkeklerin duyarlı ve duygusal olmasını beklerler. Buradan çıkacak ip ucu şudur: Ya göründüğün gibi ol; ya da olduğun gibi görün prensibi kadınların beklediği bir özellik değildir.
 
 
Şimdilik bu kadar..
 
Toplam blog
: 87
: 1739
Kayıt tarihi
: 04.08.10
 
 

Gökyüzünüz mavi, aklınız bilimle olsun. ..