Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '09

 
Kategori
İlişkiler
 

İlişkinize gereken önemi gösteriyor musunuz?

İlişkinize gereken önemi gösteriyor musunuz?
 

Günlük hayat mücadelesi, koşuşturma içinde, pek çok çift iletişim kurmayı, paylaşmayı ne yazık ki arka plana itiyor. Bu da çözümü güç sorunları ortaya çıkarıyor. İletişim kurmak demek, sadece iş ile ilgili sorunları, ya da çocuklarla ilgili sorunları paylaşmak değildir. İletişim, hayalleri, hedefleri yaşama dair ne varsa onları paylaşıp, beraber yürüyebilmektir.

UYUM

Her çift uyumlu olacak diye, her konuda hem fikir olamaz tabi. Ancak yaşama dair pek çok konuda ortak karara varabilmeli, aynı şeylerden zevk alabilmelidir. Birinin kara dediğine diğeri sürekli ak diyorsa, tahmin edersiniz ki bu ilişki zor yürür. Onun için bazı konularda hep karşınızdan beklemek yerine siz de verici olmalısınız. Tartışmalı durumlarda olayı büyütmek yerine, hakarete, küçük düşürücü sözlere varacağı durumlarda lütfen tartışmaya ara verin. Her ikinizde sakin olduğunda devam edin. Bu gerilimli anda çıkın, yürüyüş yapın, ılık bir duş alın, sakinleştirici bir müzik dinleyin. Ama asla kavga boyutuna getirmeden ara verin. İlişkiniz fire vermesin.

SEKS SORUNLARI
Aşık olan çiftler dahi bu konuda sorunlar yaşayabilir. Farklı istekler, ilişkinize olumsuz etki edebilir. Seks yaparkende eşinizin isteklerini gözönünde bulundurmalı, yeni şeyler keşfetmeli, tutkuyu hep yüksekte tutmalısınız.

GÜVEN
Partnerinize güveni kesin vermelisiniz. Güven eksikliği ilişkinizi yıpratabilir, her konuda ona karşı dürüst olmalı, yalandan uzak durmalısınız. Unutmayın ki bir kere yitirilen güven asla yerine gelmez

Aşk ve tutku dolu beraberlikler eksilmesin...

http://www.turkiyeinternette.com/haber/2808-kadin-erkek-iliskinize-gereken-ozeni-gosteriyor-musunuz-.htm

/ TİN
 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..