Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1965 yılında İstanbul'da doğdum, 18 yıldır Yalova'da yaşıyorum. Lise mezunuyum, kamu kuruluşunda memur olarak görev yapıyorum. Farklı alanlarla uğraşmak için dört gözle emekliliğimi bekliyorum. Bir kızım ve bir oğlum var, hayatımın en güzel hediyeleri onlar. Blog yazarlığı konusunda iddialı değilim çünkü bu konuda ilk deneyimler..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sevdalım Hayat- Zülfü Livaneli

Tanıtımlarınızı çok özlemiştim. Kaleminize, yüreğinize sağlık.

27 Ağustos 2009 23:03
Tutunamayanlar 1

Bir gün arayla aynı kitaba uzanmış elimiz, blogunuzu da görünce süpriz yaşamış gibi oldum. Bitirme telaşına düşmeden, hayatlarımıza katacaklarımızla iyi okumalar :)) Sevgiyle.

25 Ocak 2009 21:08
MEB – dersane dayanışmasında son nokta

SBS'nın kaldırılması ne yazık ki öğrencinin 6. 7. sınıfta da dershaneye gitme zorunluluğunu kaldırmıyor Aydın Bey. Ders kitaplarındaki yüzeysellik ve okullardaki müfredat yetiştirme kaygısı, üç sene sonra sınava girecek öğrenci için bile dershaneleri kaçınılmaz kılıyor.Kısacası sistem uzun zamandır dershane endeksli ve geri adım atılabilmesi artık olanaksız gibi. Veli derdine yanmaya, öğrenci dershaneye gidememenin ezikliğini yaşamaya devam, yeterki birileri zengin olsun. Elinize sağlık...

24 Aralık 2008 10:16
 
Toplam blog
: 44
: 906
Kayıt tarihi
: 27.07.07