Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '07

 
Kategori
Çocuklar ve ilkler
 

İlk iş hayatının zorlukları

İlk iş hayatının zorlukları
 

Yeni işe başlamanın kötü yanları çoktur hele bir de ilk iş hayatınızsa daha da kötüdür, ne yapacağınızı, nasıl davranacagınızı bilmezsiniz heyecanda vardır tabi , eliniz ayağınıza dolaşır konuşmakta bile zorlanırsınız hatta sesiniz titrer ve etrafınızdakilerde bunu fark ederler. Aslında her yeni işe başlayanlarda olur bunlar ama sadece ilk bir hafta böyle sürer.

Bir de yeni arkadaş çeversine alışma dönemi vardır ne sen onlara alışabilirsin ne de onlar sana korkarsın seni aralarına almayacaklar diye ama kesin biri seni aralarına sokuşturmaya çalışır ve bi süre sonra artık sende onlardan biri olursun. Hatta senden sonra gelenlere de sende öle davranırsın bu da işin komik tarafıdır.

Alışma dönemi zordur ve sıkıcıdır yani beraber çalıştıgın arkadaşın iyi ise çok zaman almaz alışman ama sinir bi kişilikse ozaman işin çok daha zordur eee sonuçta birinin sana birşeyleri öğretmesi gerekir oda beraber çalıştıgınız kişidir bu yüzden çok sıkıntı yaşayabilirsiniz yada çok rahatta geçirebilirsiniz bu dönemi.

ilk iş hayatınızsa çok dikkat edin çünkü birileri izliyor olabilir...

 
Toplam blog
: 7
: 826
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

1987 sivas dogumluyum. 5 yaşından beri İstanbul'da yaşıyorum. Lise mezunuyum. Özel bir hastanede çal..