Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04.09.1991 Ankara doğumluyum, Ankara'da yaşıyorum. Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü mezunuyum. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisiyim. Lisans tezimi "İttihat Terakki'den Günümüze Cumhuriyet Halk Partisi" üzerine yapmış bulunmakt..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
CHP ile HDP'nin yakınlaşmasının amacı nedir ki?

Öncelikle artık öğrenci değil, mezunum. Okuduğum bölüm gereği ve hayat felsefem gereği, gençleri siyasete el atma zamanı geldi de geçiyor. Siyasete karışmacı olmayın diyerek, ülkeyi 70 yaş üstü insanların, artık çocuksu hareketlerine bırakmaya biz gençlik olarak karşıyız. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Gözlemlerinizi yazmanıza kimse karışamaz elbette. Ancak partilerin amaçlarını ve konumlarını göz ardı etmezseniz sevinirim.

11 Ağustos 2015 15:55
CHP ile HDP'nin yakınlaşmasının amacı nedir ki?

Seçimlerden çıkılmış, bir tarafta 3 muhalefet partisi, diğer tarafta iktidar partisi var. Muhalefet partilerinin amacı, koltuk değneği olmak değil, iktidarı yıkmaktır. 2 muhalefet partisinden biri, son günlerde yaşanan terör olaylarının bir nevi "eşittir" i olduğuna göre, iki partinin bu konuda görüşmesi, iki partinin de iktidarı yıkmak istemesi neden garip geliyor ? Garip gelmesi gereken daha önemli çok şey var, tabi biraz siyasetten anlıyorsanız.

05 Ağustos 2015 23:42
 
Toplam blog
: 54
: 372
Kayıt tarihi
: 15.11.10
 
 
 
 

 
Atam İzindeyim.