Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '15

 
Kategori
TV Programları
 

İlkem Ulugün boyu kaç?

Fox tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Aşk Yeniden dizisi başladığından itibaren reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Konusu ise herkesin beğenisini kazanan Aşk Yeniden dizisi oyuncu kadrosu ile de çok konuşuluyor.
 
Dizinin baş rollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy canlandırıyor. Dizide bulunan bir çok ünlü isim aralarından en çok merak edilenlerin arasında ise Fadik karakterini canlandıran İlkem Ulugün geliyor. İlkem Ulugün’ün kim olduğunu, hangi dizilerde ve filmlerde oynadığını, boyunun kaç olduğunu ve biyografisini bu haberimizden öğrenebilirsiniz.
 
Son zamanlardaki en popüler dizilerinin arasında yer alan Aşk Yeniden dizisinde Fadik karakterini canlandırıyor. Dizide sevilen bir karakterteri Fadik’i canlandıran İlkem Ulugün, donanımlı kişiliği ile göz dolduruyor. Eğitim hayatını Mimar Sinan üniversitesi Güzel sanatlar fakültesinde tamamlayan İlkem Ulugün, günümüzde ise dans eğitimi alıyor. Bu dans eğitimini yurt dışında bulunan Salzburg Experimental Academy of Dance alıyor. Avusturalya’da bulunan bu dans okulunda eğitim hayatına devam eden İlkem Ulugün, doğma büyüme İstanbul’lu birisidir.
 
 
Toplam blog
: 3
: 664
Kayıt tarihi
: 15.08.14
 
 

2014 tarihinden itibaren web sitem üzerinden yayın yapmaktayım. İstanbul Medya ..