Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İlk,Orta ve Lise öğrenimi TED Kolejinde yaptı. Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitiminden sonra Enerji ve Sanayi sektörü ağırlıklı olmak üzere küçük, orta ve büyük ölçekli ERP (kurumsal kaynak planlama) projelerinde yer aldı. Yurtiçi ve yurtdışı çok sayıda çalıştaya katıldı. İş hayatında vizyon sahibi, çözüm odaklı, alanın..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Toplantı yapmaktan iş yapamamak

Toplantılarda iş konuları dışında geyik yapılır. Bol bol çay içilir. Bazıları bol bol konuşur içini döker. Pek sonuç alınmaz. Malesef kısa ve öz konuşulan sonuç alınan toplantılar yapamıyoruz.

01 Haziran 2014 22:56
Değerli çalışan olmanın yolları

İşe sahip çıkın Takipçi olun Boş oturmayın kendiniz işe talip olun Mücadele edin Şirket çıkarlarını düşünün Patrona ve yöneticilere mesafeli olun Çok çalışın Araştırmacı olun Farklı olun Pozitif olun şikayet etmeyin

01 Haziran 2014 22:11
Moral otorite

Kötü Lider: herşeye ben hakim olayım diyendir. Herkes bana soru sorsun diyendir. Kendisi olmadığında işlerin yürümeyeceğini ve şirketin kendisine bağlanmasını isteyendir. Müşteriler beni istiyor ne yapayım diyendir. Akıllıdır, zekidir ve işini iyi biliyordur fakat iyi bir diler değildir. Kim ne iş yapıyor, kim boş duruyor umurunda bile olmaz. Kendisinden iş isteyenlere iş verir fakat iş bekleyenleri farketmez. İşkoliktir fakat iyi bir lider değildir.

01 Haziran 2014 22:01
 
Toplam blog
: 177
: 1692
Kayıt tarihi
: 02.11.07