Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gözünden görünenleri paylaşmayı borç bilen bir adem evladı.

 
 
Çocuk yetiştirmek ıskalamaya gelmez

Sayın Katharsis, "mutlu çocuk mu", "başarılı çocuk mu" soruları geldi aklıma yazınızı okurken. Başarı derken, ilk olarak okul ve iş başarısı geliyor insanların aklına. Belki de önemli olan "insanın kendi hayatını başarıp, başarmadığı" sorusudur. Bir insanın mutlu olması, beraberinde bana göre okul ve iş başarısını da getirecektir. Peki mutlu bir çocuk nasıl yetiştirilebilir. Öncelikle çocuğun yetiştirildiği evde huzur ortamının sağlanması ile. Üç yaş dolmadan özgüven ve her şart altında sevileceği ve ebeveynleri tarafından kabul göreceği hissi ile. Daha sonra, anne-baba olarak güzel davranışlarla örnek olmak ile. Çocukların çok iyi gözlemlenip, eğilimleri belirlenerek yönlendirilmeleri ile... Tabi bu da farkındalık seviyesi yüksek ebeveynler ile ortaya koyulabilecektir. Dünya üzerindeki en verimli ve karlı yatırım iyi yetiştirilmiş çocuklardır :-)

18 Kasım 2012 21:11
Dilek Pastanesi

Sayın Nurten Hanım, yemeğimizi farklı yerlerde yesek de, Dilek Pastanesi arkadaşlarımızla tatlı - pasta yemek için illa ki uğrak yerimizdir. Bizim için klasikleşmiş bir yerdir. Not: Ara sıra ünlülerin de uğradığı oluyor :-)

15 Kasım 2012 11:26
Ayakkabılarınızdan memnun musunuz?

Sayın Yılmaz Bey, emin olmamakla birlikte kuvvetle muhtemel, keçi derisi olabilir, kullanıcı yorumuna göre ayağınızda ayakkabı olduğunu hissetmediğiniz (çok yumuşak) ürünler varmış :-) Üsküdar'da - İhsan Kundura, Adres : Kapalı Çarşı D:206-207, Tel : 216 553 04 23

14 Kasım 2012 14:10
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 11.10.06