Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '16

 
Kategori
Tarih
 

İlluminati'nın akıl hocası; Albert Pike

İlluminati'nın akıl hocası; Albert Pike
 

İLLUMİNATİNİN AKIL HOCASI; ALBERT PİKE


Biz bütün ışığa sahibiz, yapmamız gereken tek şey;

Düşüncelerimizi pratiğe dökmek.

Albert Pike

Evet, İlluminatinin şeytani akıl hocasından bahsedeceğiz. Dünya insanlığına fitne sokan, şeytani cinlerden aldığı bilgileri masonlara anlatan ve mektuplaştıran bir üst akıl portresini anlatacağız. Hani bizde heykeli dikilecek adam deyimi vardır ya bu adam da aynen öyle. Masonlar bu adamın heykelini dikmişler. Albert Pike, yaydığı fitne sayesinde İlluminati'nin beyni olmuştur.

4 büyük mason Albert Pike, Mazini, Palmerston ve Bismarck bir araya gelerek dünyadaki bütün masonların bir üst çatı altında birleşmesine karar verdiler. Bu da illuminati adı altında oldu.(1)

Albert Pike 29 Aralık 1809’da Boston’da doğdu. Harvard’da çalıştı. Amerikan iç Savaşı’nda Güneyli Ordu’da Tuğgeneral olarak savaştı. Savaştan sonra tutuklandı ve hapse girdi. Hapisten kurtulması bir Freemason olan Başkan Andrew Johnson’un affıyla mümkün oldu. Ertesi gün Beyaz Saray’da birlikteydiler. Bu aftan sonra başkan, İskoç Riti (Masonluğun en eski kolu)  tarafından 4. dereceden 32. dereceye terfi ettirildi.Bir 33. Derece Mason olarak; eski ve kabul edilmiş İskoç Ritinin kurucusu ve babası, Kuzey Amerika Freemasonary’nin büyük komutanı ve Ku Klux Klan’ın "TOP" lideridir. Tüm Satanist Luciferian grupların büyük ustası da olan bu adamın, Lucifer’la bir bilezik vasıtasıyla sürekli iletişim halinde olduğu da söylenir. İlluminati’nin de tepe adamlarından biridir. Yeni Dünya Düzeninin fikir babası ve planlayıcısıdır.(2)

Pike 1871 yılında başka bir mason üstadı olan İtalyan Mazzini'ye bir mektup yazmıştı, kim derdi ki bir mektup dünyanın gidişatını belirleyecek... Pike bu mektupta yenidünya düzenini oluşturmak için 3 tane dünya savaşı çıkarma gerekliliğinden bahsetmiştir ve bunların içeriğini de mektupta paylaşmıştır.

Şimdi gelelim 3 dünya savaşının detaylarına, unutmayalım bu mektup 1871 yılında yazılmıştır.

1.Dünya Savaşı: Rus çarlığı İlluminati tarafından yıkılacak ve ateistik-komünizm'in kalesi olacaktır. İngiliz ve Alman imparatorlukları arasındaki anlaşmazlıklar körüklenecekti. Savaş sona erdikten sonra, Rusya'da komünist bir rejim kurulacak ve bu rejim, hükümetleri ve dinleri zayıflatmak için kullanılacaktı. (Nitekim 1.Dünya Savaşı bu şekilde oldu

2.Dünya Savaşı: Bu savaş Faşizm ve Siyonizm arasında olmalıdır savaş sonucunda Siyonizm galip gelmeli, Faşizm yıkılmalıdır ayrıca Orta Doğu'da bağımsız bir İsrail Devleti kurulmalıdır. (Bu planlar dahilinde ortaya bir Nazi Almanyası ve sözde Yahudi düşmanı olan Hitler çıkarıldı ve savaş sonunda Nazi yok oldu, İsrail Devleti kuruldu ve dünyaya Siyonizm hakim oldu)

3.Dünya Savaşı: Müslümanlar ile Siyonistler arasında olacaktır. Ortadoğu'da kurulmuş olan İsrail Devleti ile Müslümanlar birbirlerini yok edene kadar savaşacaklardır. Geriye kalan milletler de bölünerek savaşa dahil olacaklardır. 3.Dünya Savaşı dünyanın eşi benzeri görmediği bir sosyal kıyamete neden olmalıdır. (3)

Albert Pike'nin 1871 yılında yazdığı söylenen mektup gerçekten I. ve II. Dünya Savaşlarını tasvir ve tavsif etmektedir. Fakat William Guy Car tarafından kütüphanede bulunarak kopya edildiği söylenen bu mektubun, orijinal nüshalarının bulunması şarttır. Orijinal belgeyi görmeden, William Guy Car'ın söylemiş olduğu iddiaları ciddiye alabilmemiz mümkün değildir.

Netice itibarıyla bu iddialar ilk bakışta muhteşem bir kehanet gibi gözümüze çarpsa da, esasında bu mektubun William Guy Car tarafından uydurulmuş olabilme ihtimalini de göz ardı etmemeliyiz. Dolayısıyla böyle bir iddianın varlığını bilmeliyiz. Fakat bu ve benzeri tarihi meseleleri sorgusuz - sualsiz bir gerçek olarak kabul edemeyiz.(4)

Şimdi gelelim yoruma… Yenidünya düzeni, bilderberg, illuminati, freemasonry, ABD, ab, NATO, büyük Ortadoğu projesi, new age, spirütializm, zihin kontrolü vs. gibi bir yığın kavramı bir araya getirdiğinizde, daha 1871’de yazılan mektupların ne derece isabetli olduğunu göz önüne aldığınızda bunun ne derece büyük bir satanist plan olduğunu anlarsınız. Şeytanın adamları olan cinler vasıtasıyla aldıkları mesajları insanlara hangi kılıflara sokarak yutturduklarını da rahatlıkla görebilirsiniz. Ancak inanan biriyseniz korkmanıza da gerek yoktur. Zira her firavunun karsısında bir de eli sopalı Musa vardır. Allah’ın izni olmadan hiçbir plan gerçekleşemez. Planın çoğunun gerçekleşmiş olması Hak’la batil’in ayrılması için Allah’ın şeytana verdiği bir izin olduğunu gösterir. Bu olay, Zerdüşt’ün dinindeki Hürmüz ile Ehrimen’in savaşına benzetilebilir. Zira savaştan sonra ikisi birbirine teşekkür eder ve "karanlık olmasaydı, aydınlık bilinemezdi" derler, ya da tam tersini.(5)

Bu masonların planı, Allah'ın planı nedir onu da günü geldiğinde zamanla göreceğiz.

General Pike'ın yaptığı tüm bu faaliyetlere rağmen Masonlar tarafından Amerikan başkentinin göbeğine koca bir heykeli dikildi. Bu heykelin altına da sanki bu vahşet dolu adamın geçmişini kimse hatırlamazmış gibi koca harflerle "Asker" ve "Şair" yazdılar. Masonların General Pike'a bu kadar hürmet göstermesinin sebebi onun Masonluk örgütünün daha üst düzey bir yapılanması olan Illuminati örgütüne girerek burada 33. Derece üstadı azamlığa kadar yükselmiş olmasıydı.(6)

KAYNAK

(1)  http://halitsari.blogspot.com/2012_07_01_archive.html

(2)  http://bunlarbabadanogulanesilherhalde.blogspot.com.tr/2011/07/albert-pikenin-mazziniye-mektubu-ve.html

(3)  http://www.ozgurroman.com/romanlar/sayfalar.aspx?rid=27267

(4)  https://onedio.com/haber/illuminati-uyesi-olan-ve-dunya-savaslarini-dogru-bildigi-iddia-edilen-mason-albert-pike--729082

(5)  http://bilgibankasi.blogspot.com.tr/2005_06_01_archive.html

(6)  http://www.hisse.net/forum/archive/index.php/t-4515.html

 

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..