Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '17

 
Kategori
Dünya
 

İlluminatinin dansözü ‘George Soros’ kimdir?

İlluminatinin dansözü ‘George Soros’ kimdir?
 

İLLUMİNATİNİN DANSÖZÜ ‘GEORGE SOROS’ KİMDİR?


İLLUMİNATİNİN DANSÖZÜ ‘GEORGE SOROS’ KİMDİR?

Dünyayı yöneten 5 kişiden, deşifre olmuş tek kişi. "Türkiye’nin en iyi ihraç malı askeridir." cümlesiyle beynimden kazınmayan şahsiyet.(1)

George Soros, Macar ve Yahudi asıllı ABD'li finans Spekülatörü ve liberal girişimci. Yugoslavya, Ukrayna gibi doğu Avrupa ülkelerine yaptığı yardımın tutarı, bu ülkelere Birleşmiş Milletler tarafından yapılan yardım miktarını aşmıştır.  86 yaşında olan Soros’un Net serveti; 24,9 milyar USD (2017) Forbes. Kurduğu ŞirketlerAçık Toplum EnstitüsüMoveOn.org gibi.(2)

Yazar Banu Avar’ın youtube’deki videolarına baktığımızda Türk ve İslam ülkelerindeki iç karışıklıkların hemen hemen hepsinin arkasında George Soros’un finansal desteği var. Siyonizm hangi ülkeyi sömürecek ise piyon olarak kan emme görevi George Soros’a verilmiştir. George Soros Türk ve İslam ülkelerindeki Eş cinsel hakları, Demokrasi çığırtkanları,  muhalefet yapan her proje ve faaliyetleri finansal olarak destekliyor.

Neredeyse son çeyrek asırdır dünya politikalarına yön veren ünlü vurguncunun Türkiye’deki en somut işi ise Yudum Yağları. Soros, yağ işinden ülkemizde de büyük paralar kazandı. Dünyada yaklaşık 200 tane fonu olduğu iddia edilen Soros’un her bir fonunun bir başka ülkenin iliğini sömürdüğü iddia ediliyor. Vatan Gazetesi, Soros’un yaptığı 1,5 milyon dolarlık hayırseverliği öne çıkarırken, ‘Bu adam acaba Türkiye’den ne ister?’ diye hiç sormadı mı? Tıpkı George Bush gibi ama ondan biraz farklı bir yöntemle, imaj çalışması gibi faaliyetlerle dünyanın pek çok ülkesine demokrasi pazarlayan Soros, bunun karşılığında acaba bizden ne istemektedir?(3)

George Soros, 1992 yılında gerçekleşen ve Kara Çarşamba olarak bilinen ekonomik kriz sırasında bir günde 1 milyar dolar kazanmıştır. Bu kazanç Soros’a “İngiliz Bankalarını Soyan Adam” unvanını kazandırmıştır. Soros Fund Management şirketinin de sahibi olan Soros, 1970 yılında Quantum Vakfı’nın kuruluna Jim Rogers ile birlikte ortak olarak vakfın servetinin artmasını sağlamıştır.(4)

Netice olarak dünyada dökülen mazlum kanlarının finansal tetikçisi, Ülkeleri iç karışıklığına sürükleyen ve İslam düşmanı olan Rothshild ailesinin ekonomi baronundan bahsediyoruz. Kendini gizlemeyen ve alçakça hamlelerini açıktan oynamayı seven bu hain illuminati, Siyonizm hizmetçisi- dansözü George Soros’un vefat ettiği gün şurası aşikâr ki; dünya bir pislikten kurtulacaktır.

KAYNAK

(1)   http://www.uludagsozluk.com/k/george-soros/ - sodra 1.8018 - 02.04.2008 16:04

(2)   Vikipedi

(3)   http://gercektarihvekultur.blogspot.com.tr/2012/02/kim-bu-george-soros-hangi-karanlk.html

(4)   http://borsanasiloynanir.co/borsa-zenginleri/

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..