Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '11

 
Kategori
Güncel
 

İlüminati kim ve İstanbul ile alakası ne

İlüminati kim ve İstanbul ile alakası ne
 

Sadece Dolar'ın üzerinde değil bir çok film ve sembolde önümüze çıkan Piramidin gözü


İlüminati ve İstanbul

İlüminati'nin İstanbul ile çok alakası var. Belki de Dan Brown'un ya bilerek ya da bilmeyerek gözden kaçırdığı veya kaçırttığı bir gerçek var.

İlüminati, kökleri 1200'lü yıllara gittiği iddia edilsede aslında 1450'li yıllarla beraber gelişmeye güç bulmaya taraftar toplamaya başlayan bir yapılanmadır.

İlüminati'nin güçlenmesini sağlayan unsur elbetteki rönasans ve reform hareketleridir. Zaten rönesans ve reform hareketlerinin hızlanmasını sağlayan unsursa -daha önceki bir yazımda belirttiğim gibi - İstanbul'un Fethinden sonra İtalya'ya yollanan Bizans'a ait tüm latince ve yunanca kitaplardır. 2000 yıllık Roma İmparatorluğunun doğuda bulunan hafızası konumunda ki bu kitaplardan İstanbul'da hiç olmamasının sebebi Ak Şemsettin olduğunu o yazıda yazmıştım. Bu kitapları neden İtalya'ya yolladı diye başlangıçta kızmıştım. Fakat iyi ki de yollamış. 

Bu kitaplar sayesinde İtalya'daki rönesansın başlama cesareti Katoliklerin Papa'sının o büyük ve gücünü kırabilmiştir. 

Bu sayede, ister tarihçiler kabul etsin isterse etmesin

1-Protestanlık doğmuş ve Batı Avrupa ikiye bölünmüş ve Osmanının istediği parçalanma gerçekleşmiştir. Fatih ve Akşemseddin İstanbul'u aldıklarında bunun sonuçlarını hesaplamayacaklar mıydı? Bu mümkün değil, biri askeri diğeri starateji dehası bu iki insanın planıydı bunlar.

2-İlüminati hareketi (aydınlanma hareketi) başlayarak Katolik Din anlayışının Avrupa'yı geriye götürmesine karşı örgütlü bir hareket ışığını yine Eski Ahit'ten alarak devam ettirmek ve doğruları bunun üzerine bina ederek yürütme çabası içine girip bütün dünyada dinlerin dogmatikleşmesine karşı bir mücadele oluşturup gerekirse bu dogmaları dağıtmak için kaos ve katastrof yaratmayıda ön görmüşlerdir. Bu Fatih ve Akşemseddin'in planlamadığı ama kendiliğinden olan bir olgudur.

Sonuçta bugün Avrupa'da asla Papa ortaçağdaki kadar güçlü değildir. İkide bir kafasına estikçe Haçlı seferini en azından başlatma görevi Papa'dan alınmıştır. 

Bu görev artık istemeden ortaya çıkmış bulunan İlüminati'nin elindedir. İlüminati'nin başında bulunan güçler Amerika'da yaşamaktadır. İlminatiyi bir Orkestra olarak düşünürsek kesinlikle bunun Şefi Rockefeller ailesidir. Zamanınız varsa 13 bölümlük filmin ilki olan şu linkide www.youtube.com/watch?v=JB5Um6yxYVk izleyiniz.

Bu orkestranın çeşitli ülkelerde şefleride vardır tabiki ama çok dikkatli ve etkileyici semfoniler çalarak dünyanın heryerindeki yetenekli, akıllı ve azimli müzisyenleri orkestrasına dahil etmektedirler. 

Bu orkestranın korosunda bulunanlarsa genelde Davos'ta hep birlikte aryalar söylemekte ve Kapitalist Okonomi Modelinin dizlerini hep beraber yeniden düzenleyip insanlığın dinletisine sunmaktadırlar.

Hiç ummadığınız insanlar hatta oy verdiğiniz kişilikler, dinlediğiniz sanatçılar, izlediğiniz showmenler bu orkestrada yer almaktadırlar. 

Onların istemediği hiç kimse kolay kolay yükselemez, bir yerlere gelemez, onların maşası olmayan yada onlarla uzlaşmayan Siyasetçinin de Batı dünyasında asla yeri yoktur. www.youtube.com/watch?v=pTV8PKoos1I bu bağlantıyı izleyiniz. Nuri Alço, bir İlüminati üyesi olarak herşeyi filmde Orhan Gencebay'ı tırsıtmak için anlatıyor. Ama lütfen en az iki kez izlyiniz.

Önemli olan onların çaldığı senfoniler değil, insanlığın bu senfonilere karşı birleşerek emeğin ve adaletin ve paylaşımın marşlarını söyleyememiş olması.

Bu böyle olunca da onlarda köpeksiz köyde değneksiz gezeceklerdir.

Ah Fatih, İstanbul'u fethederek neler açtın dünyanın başına.

Dünya bugün iki yapının yanında yer almak zorunda ya İlüminati'nin Piramiti'nin yanında yer alacaksınız ya da adaletin binası (Kabe'nin) Küp'ün.

Bu yazıyı okumuş ve o videoları seyremişseniz durum kafanızda ilimülati olmuştur..

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..