Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '11

 
Kategori
Siyaset
 

İmamın ordusunun topçusu belli oldu.

İmamın ordusunun topçusu belli oldu.
 

gizlibelge.wordpress.com


Bir zamanlar Milli Selamet partisinin topçusu olarak siyasete atılan günümüz Başkumandan'ından sonra şimdi de başka bir topçu siyasette yerini alıyor.

Aşağıda linkini verdiğim 30 Ağustos 2009 tarihli haberde AKP iktidarı ile birlikte Fettullahçılar'ın kontroluna giren TRT de yeni bir açılım yapılıyor başlıklı yazıda, cemaatçi kimliğiyle tanınan Hakan Şükür'ün TRT'ye transferi anlatılıyordu. Gülen'in arkasında bulunduğu Samanyolu televizyonundan TRT ye yapılan transferler de haberin devamında yer alıyordu.

Hakan Şükür'ü gerek efendi bir sporcu olması, gerekse Galatasaray ve Milli takım'daki başarıları dolayısiyle bir sporcu olarak her zaman takdir etmişimdir. Ancak AKP'nin milletvekili listesinde çok rahat bir şekilde seçilecek sıraya konmasında Ahmet Şık'ın kitabında adı geçen cemaatçilerin bir rolü varmı dır? 12 Haziran seçimlerinden sonra geçmişin başarılı sporcusu, spordan sorumlu Devlet Bakanı olursa buna da şaşırmamak gerekir.

Çiller'in Başbakan olarak katıldığı Hakan Şükür'ün ilk evliliğini yaptığı düğününde, damadın şahidinin Fettullah Gülen olduğu da akıllardan çıkarılmamalıdır.

Hakan Şükür, spordan sorumlu devlet bakanı olduğu takdirde Türk sporu için faydalı işler yapabilir. Ancak İçişleri Bakanı ile Milli Eğitim Bakanının seçiminde Ahmet Şık'ın kitabında adı geçen cemaatlerin parmağı olmayacağına da inanmak istiyorum.

TRT'nin transferleriyle ilgili link:

http://gizlibelge.wordpress.com/2009/08/30/hakan-sukure-fethullah-kontenjani-fethullahci-cemaat-trt-de-nasil-kadrolasdi/

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..