Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '21

 
Kategori
Siyaset
 

İmamoğlu, Yavaş Aday Konmazsa

2023 cumhurbaşkanlığı adaylığı için anketlerde ön sıralarda görünmelerine rağmen adaylıkları dillendirilmeyen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili durum umarım gerçek niyet değil yıpranmamaları için bilinçli yapılan bir politikadır; aksi takdirde muhalefet 2023’ü kaybeder, bu kadar net.

Sadece parti üst kadrolarında değil alt yönetimde de konuşulmayınca…

Artı Kemal Kılıçdaroğlu ya da işte Meral Akşener’in adaylıkları sanki ciddi ciddi düşünülüyormuş(öyle olacakmış gibi) iktidar çevrelerinde de konuşuluyor olması...

Bu konuda bir ciddiyet olmasa AKP fırsatı kaçırır mı; Yavaş ve İmamoğlu’nun muhtemel adaylıklarını öne sürerek onları siyaseten yıpratmaya çalışmaz mı?

Kafaların karışık olmasına şaşıyorum; sizin iki adayınız var.

İki aday olması olumsuz görünüyor ama birinin diğeri adına yarıştan çekilmesi yanlışı yapılmayarak aksine ben olacağım mücadelesi vermeleri havuz oyunu artırır. Hangisinin olacağının tespiti kolay; oylama yapılır.

Bir de işte kim söyler bilmiyorum da söz konusu belediye başkanlarının zaten önemli görevleri olduğu ve devam ederek halka hizmet etmeleri gerektiği şeklindeki tuzağa herhalde aklı olan düşmez.

2023’te kimin aday olması gerektiği konusunda karar verilemiyorsa sokaktaki insanlara sorun!

 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..