Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '19

 
Kategori
Sosyoloji
 

İmamoğlu'nun Yolu..

Hayatta bir dikili kazığınız bile yokken ve meteliğe kurşun atan biriyken birden bire serbest piyasa ekonomisinin piyasa koşullarından yararlanma şekilleri kafamızda çakar çakmaz parayı bulma yollarını öğrendiniz, buldunuz. İlk işinizin eşinizi yenilemek olduğuna inanarak yeni bir sevgili ile çıkmaya başladınız, evinize geldiğinizde durumu eşinize çaktırmamak adına ve eşinizle göz göze gelmemek adına ev içinde sürekli olarak oturduğunuz yeri değiştiriyor ve bir koltuğa bir sandalyeye oturmaya başladıysanız ve ne yapacağınızı bilemiyorsanız bu tarafa geliniz..

Henüz kapitalizm süreci başlamadan 80 öncesi ilişkilerin sağlıklı olduğu dönemi de yaşayan biri'yseniz ve çıkar ilişkileri nedeniyle günümüz toplumunun çoğunda görülen bireyci kişiliğe istemeden de olsa büründüyseniz ve 80 öncesi ve sonrası ikilemini yapıyorsanız da geliniz bu tarafa..

Bencillik büsbütün içinizi sarmaş dolaş olduğunu hissettiğiniz halde bir türlü bencillik hastalığınızdan kurtulmak istediğiniz halde kurtulamıyorsanız bu tarafa geliniz..

Tüm insan-i duygulara sahipken kapital uğruna değerlerinizin yitime uğradığını farkına vardığınız halde eski duygularınıza tekrar sahip olmak istiyorsanız yolunuz bu tarafa lütfen..

Adalet duygularınızdan eskiye nazaran kendinizi uzak tuttuğunuzu hissediyorsanız ve tekrar olmanız gereken adalet duygunuza kavuşmak istiyorsanız gelin bu tarafa..

Eskiye göre çiçeklere böceklere ağaçlara doğaya hayvanlara ilginiz azaldığını hissediyorsanız da gelin bu tarafa..

Gece uyumadan önce rakamlar dolaşıyorsa kafanızın bir karış havadaki beyninizde ve sabah uyandığınızda hala o denklemleri kurmakla meşgulse kafanız, bu tarafa gelmeniz menfaatiniz icabıdır derim.

Bu taraf sizi doğru yola götürecek ve tüm arzuladığınız şeylerin gerçekleşmesine yardımcı olacak yol olan İmamoğlu yoludur İmamoğlu tarafıdır.

Tabi ki önce istemelisiniz. 

İstemiyorsanız sizi ben bile kurtaramam kusura bakmayınız..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..