Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

13 Ekim '08

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

İmbikten Damlalar

İmbikten Damlalar
 

BEKİR SITKI ERDOĞAN VE YILMAZ KARAKOYUNLU İMBİKTEN DAMLALARDA

Mehmet Nuri PARMAKSIZ tarafından hazırlanan ve sunulan, Türkiye Polis Radyosu’ndaki İmbikten Damlalar adlı şiir-edebiyat ve kültür programı başlıyor. Bu hafta (Salı gecesi-14.10.2008- Programın başlama saati 21.05) Programda, “Günümüz Şiiri ve Gelenek ” konusu işlenecek. Programa katılacak konuklarla özel konu üzerine sohbet edilecek.

Programın Özel Konukları:

1-Bekir Sıtkı ERDOĞAN
2-Yılmaz KARAKOYUNLU

Programın, “Bir Şiir-Bir Şarkı” bölümünde, şiirlerinin okunmasını isteyen şairlerin, bilgi@mehmetnuriparmaksiz.com adresine mail göndermeleri gerekmekte.

Ayrıca programa canlı olarak katılmak isteyenlerin için telefon numarası: 0 312-230 61 81. Şiirlerini ve düşüncelerini faksla göndermek isteyenler 0 312 231 31 71 nolu telefona faks gönderebilir.

Ayrıca, Türkiye POLİS RADYOSU internet üzerinden, http://www.polisradyosu.net adresinden ve uydu üzerinden de dinlenebilmekte.

TÜRKİYE POLİS RADYOSU Ankara’dan FM 95.5 mhz, İstanbul’dan da 94.1 mhz yayın yapmakta. Bilginin, kültürün, şiirin, sanatın ve güzel Türkçemizin konuşulacağı bu program, şiiri ve edebiyatı seven herkese faydalı olmayı amaçlıyor.

İmbikten Damlalar adlı şiir-edebiyat ve kültür programını hazırlayan ve sunan Mehmet Nuri PARMAKSIZ, İMBİKTEN geçirilmiş DAMLALAR altında ıslanmak isteyen herkesi, Salı günleri, saat 21’den itibaren programı dinlemeye davet ediyor.


İletişim: bilgi@mehmetnuriparmaksiz.com


İmbikten Damlalar Radyo Prog. Paylaşımıydı!

Kulağım dudağınızda olacak Sevgili Dostum, Sayın Mehmet Nuri Parmaksız şimdiden iyi yayınlar efendim. Ayrıca değerli Konuklarınıza da sevgim saygımla..

Sabiha Rana



Küresel ısınmaya ne gibi katkılarımız oluyor?

Mesela: Baş'örtü'sü'yle uğraşacağımıza, geliniz hep birlikte Türkiye'mizin ve güzel İstanbul'umuzun tertemiz mis gibi geleceği için, yatırım yapalım, yemyeşil bir örtüyle dünyamızı kaplayalım ama en önce de TEMA'ya katkıda bulunalım.. Başka çare yok! Çünkü;ne başka dünya, ne başka Türkiye, ne de başka bir İstanbul var! Ama! TEMA'da hayat var! http://www.tema.org.tr/

İletişim: TEMAVakfi@tema.org.tr



YA KIZ ÇOCUKLARIMIZ? HAYDİ ONLARIDA UNUTMAYALIM!

<ımg alt="" src="http://kampanya.milliyet.com.tr/bbog/bireysel.jpg" usemap="#a" border="0">


BİR KIZ ÖĞRENCİNİN HAYATINI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ
https://secure.cydd.org.tr/bagis/index.asp

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..