Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İmkansız Aşk 2

İmkansız Aşk 2
 

AŞK ÇİÇEĞİ


İMKANSIZ AŞK VARDIR..

Sevgili dostlar,

AŞK konusunda yazı yazmayalı bayağı oldu..Öncelikle Aşk konusunda yazı yazarken o konuyu hissetmek lazım gelir.. AŞK konusunda yazarken  ise daha özenli olmak zorundayım. Çünkü Blog ta bu konunun duayenleri var..Herkesin yazı tarzı başkadır.Yazılan konulara  Kimi felsefe yazmayı ve felsefe katmayı sever, kimi aşkı  duygusal anlamlarla ifade ederler ..Bana göre herkes kendi düşüncesini yazarken,  hiç etrafından  etkilenmeden yazmasını ve yorum yapılarak, yazıların zenginleştirilmesini isterim.

Yazımı yazmadan önce,  bir aşk hakkındaki  önceden kaleme aldığım  blog yazıma baktım..Yazımı bin kişiye yakın blog okuyucusu okuduğunu gördüm.Okuyucularıma özel teşekkür ederken aynı zamanda bu yazımın  bin kişi  sayısına ulaşmış olmasına rağmen, okuyucu dostlarımın  bir yorum yazmamış olması da ilginç geldi...Düşünüyorum neden diye?  Sanki yorum yazacak kadar vaktimizin çok olmadığı anlamı çıkıyor..

Gelelim İmkansız Aşk var mıdır? Evet vardır..

Bu konu dün akşam arkadaşlarla olan  sohbet ortamında konuşuldu. Evet orada da söylediğim gibi imkansız aşk vardır. Siz aşkı kalıplara koyarsanız hayal gücünüz ölçüsünde bir sınır çizersiniz ve orada sonsuzluk olamayacağına göre , imkansızlıkta bir çizgi olarak karşınıza gelecektir.

Felsefeye fazla girmeden duygusallığa dönelim. Öncelikle Aşkın gücünü kabul edelim .. 

AŞK VARSA HER ŞEY VARDIR..İMKANSIZ AŞKTA VARDIR. MUCİZELERLE GELEN AŞKTA VARDIR..

Aşk denildiğinde  ,Kadınların  algılamaları ile erkeklerin algılamaları çok başkadır. Aşkı yaşarken yaşayan kişiler  çoğu zaman da  kadınlar  :  " erkeklerin aşkı çabuk eskittiklerini ve aşkın heyecanını hemen kaybettiklerini iddia ederler."

Aslında biz erkekler hakikaten saçma sebeplerle bu konuda oldukça beceriksiz duruma düşeriz. Efendim hayat şartlarında bu mücadele ve  streste insanda aşka vakit mi kalır?

Ah Ah.. Öyle işte dostlar..

Gelelim imkansız aşka..

İmkansız aşk için en güzel övgü erişilmez olmasıdır. Burada aşk  çok sıradışı yaşanır. Yaşanılan aşkın destani bir yönü vardır.. Karamsarlığa girmeden kısaca bahsedersek, sonuna kadar gitmek...ne pahasına olursa olsun ısrarcı olmak..büyük fedakarlıklar..Her şeyi terk etmek..her şeyden vazgeçebilmek..

Bunu yapabilmek bir yürek işidir.. Bu yürek var ise bu yeterlidir. Gerekirse karşılıksız bir aşkı yaşasanız bile değer ..Mecnun Leyla aşkını böyle yaşamıştır.Mecnun için  artık Leyla da yoktur ve sadece ona duyduğu aşkla yaşamaktadır. Destani bir aşktır. 

Böyle aşklar mı kaldı?

Evet..Böyle aşklar vardır. Bu aşkı bazen kadın erkeği için yaşar.. Bazen de erkek tek başına böyle bir aşkı yaşar.. 

Genelde İmkansız  aşk için;  Bu konunun işlendiği  şarkılar ve şiirler vardır.. Bazen muhteşem deyişlerde  duyguların ifade edildiği sözler de rastlanır..Kimi zaman ise nostalji de veya filmlerde rastlanır.. İmkansız aşk vardır..

KARŞILIKSIZ AŞKLAR DA  İMKANSIZ AŞKLARIN BİR KOLUDUR..Nasıl mı? Aşık olan kimse , karşısındakine her şeyini verir.. Karşılık beklemez.. Karşılık gelmedikçe kırılır incinir ama fedakarlık noktasında erişilmez bir noktaya varmıştır.

Aşkta fedakarlıkta sınır yoktur. Aptal derler size..Bu adama değmez, bu kadına değmez derler.. Tam tersine onlar böyle dedikçe aşk daha fazla güçlenir..

Aşkı karşınızdakine ifade edersiniz..Aşık olduğunuz kişi size karşı Tepkisiz ilgisiz sevgisiz gelir ..Yıkılır incinirsiniz. Sevgi ve ilgi istedim  sadece dersiniz..

Evet sizi hak etmiyordur.  Yazık zamanınıza ve ona bu kadar değer vermenize..

Sevgili okurum, asla pes etmeyiniz..AŞK DAİMA KAZANIR..

Mucizeler hep imkansızlıklarla gelir.. Bunu asla unutmayın..

Aşkla kalın..

 

 

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..