Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '12

 
Kategori
Öykü
 

İmkansız Aşk

İmkansız Aşk
 

Onur sabah yatağından kalktığında çok mutluydu. En sonunda sevdiği kıza açılmış ve aşkına karşılık almıştı. Okula giderken bulutların üstünde gidiyordu. Sanki Funda'nın evinin önüne geldiği zaman resmen titriyordu. Biraz sonra sevdiği kız karşıdan görünmüştü. Onun gelişini izlerken kendinin dünyanın en mutlu insanı olduğunu düşündü.

Funda yanına geldiğinde yanaklarında öperken "hoş geldin sevgilim" dedi. Funda da gülerek karşılık verdi: "Hoş bulduk sevgilim". El ele tutuşarak liseli aşıklar gibi okulun yolunu tuttular. Funda ile Onur üstlerine gelen zorlukları aşmaya kararlıydılar. İlk önce funda'nın annesi karsı cıktı aşklarına: "Daha küçüksünüz. Ne anlarsınız aşktan. Hele bir üniversiteli olun". Onlar da üniversitenin en güzel bölümünü tutturma sözü vererek ikna etmeyi başardılar

Onur'un annesi de buna benzer bir durumla karşılarına çıktı. Ona da aynı sözü vererek ikna etmeyi başardılar. Bundan sonra ikisi de var gücüyle çalışmaya başladılar. Sınıfta kalmadan  üniversite sınavında iyi bir puan tutturmak zorundaydılar. Günler okul ve dersane arasında koşuşturmakla geçiyordu sınav çıkışları dersane ve okul sonrası kısa aralıklara görüşüyorlardı. Sonunda sınav günü geldi çattı.

Sınav çıkışı buluştular Onurun sınavı kötü geçmişti. Soruları zamanında yetiştirememişti. Fundanın sınavı çok iyi geçmişti. Yaptığı hesaplamalara göre şehir dışı kazanma ihtimali daha yüksekti. Eve gitmeden bir yerde oturup enine boyuna sınavı ve sonunda olacakları tartışmaya başladılar.

Funda "Ne olacak şimdi ben senden ayrılmak istemiyorum seneye bir daha hazırlanırız"

Onur "Olmaz öyle şey o kadar kolay mı üniversite sınavı kazanmak hazır tutturmuş iken gider okursun. Puan ve tercihler gelsin bakalım zaten bende seni olur olmaz yerlere göndermem."

Funda "Sen ne yapacaksın ben burada yokken ?"

Onur " Senin yanına gelmek için seneye daha çok çalışacağım."

Funda "Söz mü?"

Onur "Söz başka türlü sana kavuşamam ama sende oraya gidince beni unutmak üniversiteli erkekler aklını çalmasın beni unutmak yok"

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..