Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '09

 
Kategori
Magazin
 

İmparator'un " Süt Kuzular" ı...

İmparator'un " Süt Kuzular" ı...
 

Playboy İmparatoru ( en Ortada) süt kuzucukları ile


Plâtin saçlı, tunç gövdeli, servi boylu, koca memeli, ince belli, şuh bakışlı, kadınlarla kurduğu Playboy İmparatorluğunun meyvelerini, 83 yaşında da toplayan Hefner, ilk göz ağrısı Marilyn Monroe’yu halâ daha unutamadı.

Etekleri havalanarak uçuştuğu resmi ise unutulmadı Marilyn Monroe’nun, bütün sinema aktrisleri de kendisini taklit etmişti. Playboy’un o patronu, ileriki yıllarda M. Monroe’nun misafiri olacak. Nasıl mı? O’nun yanında bir mezar satın aldı. Yan yana burada da birlikte olacaklar. Öteki dünyada da bir eli balda, bir eli yağda olacak olan İmparator, unvanını böylelikle öbür âleme de taşımış olacak. Bir başka deyişle, öbür dünyaya da imparator olarak göçecek

40-50 yılı aşkın yayınladığı Playboy ile erkekleri kıskandıran imparator Hugh Hefner, dergisinin kapak kızı Kimberley Conrad ile evlendiğinden beri, başına topladığı şuh kadınlarla da gününü gün etmekte. Hepsini bir arada kucaklamaktadır. Kısacası imparatorun o kadar geniş kucağı var ki , “Tavşan kızlar”, imparatoru çökertemedi.

O yaşta birinin çoktan emekli olması gerekirken, çivi çiviyi söker kabilinden üst üste evlilikler yapması, erkekleri kıskandırır oldu.

Seksi “tabu” olmaktan çıkaran, insanların yatak odası korkularını yenmesini sağlayan, bir devrimi ateşleyen bu “cesur adam”, “Tek kadın bana yetmez. Kadınların kalbini kazanmanın sırları, onlarla yakından ilgilenmektir” deyen Hefner, haremini de genişletiyor.

1938 de Playboy Dergisine başlarken, psikoloji, yazarlık, sanat dalları arasında eğitimini gördüğü yazılar yazdı patron. “ Gençliğin cinsel bakış açısında” devrim yarattı yazılarıyle.

Demek oluyor ki, imparatorun hayatında bir devrim var. “İyiye, güzele, cinselliğe ve yaratıcılığa..” O yıllar, öyle.

Yıl, 1938. Bizdeki durum. Yerde ne var ? Yer boncuk… Gökte ne var? Gök boncuk? Annenin adı ne? Fatmacık... Kaldır beni hooooppacık! Ne demek şimdi bu? Heç! ” Bizim buralarda böylesi tekerlemeler vardı. Öyle bi şey işte. Limanlarımız süt liman. Etlerimiz de süt kuzusu. En çok Lorel Hardy filmleri var. Çıplak topuğu gözüken bayanın vay haline! “Vurun kahpeye” diye bağıranı da var.

İmparatorumuz, derginin kapak kızı Kimberley Conrad ile evlendi. Şimdi malikanesinde diğer hatunları da başına toplayarak haremcilik oynuyor. Bir eli yağda, bir eli balda. Monreo’nun yanında da yeri hazır. Demek ki öte dünyada da eli, ballı börekte olacak.

Muhteşem malikanesini, dergisinin iflâs hallerine karşı satışa bile çıkarmıştı patron. İlle de Playboy dergisi, onun idealiydi.

Şimdi imparator olarak testiyi de kendi yapıyor, kulpunu da kendisi takıyor. Kuyruğu, Denizlinin Horozu gibi dik mi dik tutuyor. Sadrazamın tavuğu gibi tek tek yumurtluyor ve nisbet yapar gibi de “Seks yaşamım, 50 yıl öncesine göre daha iyi diyor.

Ört ki, ölem yani!

Bodrum ve Marmaris’lerde rastlardım bu tavşan kızlara. Geceleri seksi dans yaparlardı. Gündüzleri de üstsüz, seksi pozlarla güneşlenirlerdi. Öyle ki, kızgın bedenleri, yattıkları kumu eritir, yumulturdu. Bazen, taksi ararlarken rastlardık otellerine dönerken “Patron sizleri gözden çıkarmış. Buralara kadar geldiğinize göre, vaziyet öyle gösteriyor” demimize karşılık “ Patron bize, bir yıl izin verdi. Ne yaparsanız yapın dedi, izinliyiz” diye cevap verirlerdi.

Örnekleri görüldüğü gibi, evlenirlerdi de Marmaris’li ile.

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..