Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

İnadına Aşk'ın Finali Yüzünden FOX'a Büyük Tepki!

İnadına Aşk'ın Finali Yüzünden FOX'a Büyük Tepki!
 

Bir süredir İnadına Aşk'ın yaşadığı sıkıntılar konusunda yazılar yazıyorum. Bundaki temel amacım ; hem diziyi takip ediyor olmam hem de ortada ciddi bir haksızlığın olduğunu düşünmemden dolayı kendi duygularımı ifade etmek.

FOX'un yaz aylarında başlattığı ve iyi gelen reytingleri yüzünden kış sezonuna da kaydırılan dizinin yayın gününün çarşambadan perşembeye alınması ile beraber, dizinin izleyici kitlesinin yavaş yavaş sesi çıkmaya başlamıştı.

Ufuktaki olumsuzlukları gören hayran kitlesinin bu haklı isyanı yakın zamanda haklı çıkmış ve hafta içerisinde dizinin final yapacağı kesinleşmişti. Konu hakkında FOX cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken hafta içerisinde dizinin tanıtımında beliren ''Final'' yazısı ile her şey kesinleşmişti.

Tüm bu gelişmelerin ardından dizinin final bölümü dün gece yayınlandı. Dizinin izleyici kitlesinin ve ekibinin hüzünlü dakikalar yaşadığı bu son bölümün sonu birçok izleyeni çileden çıkarttı.

Muhtemelen kanalın ani final kararı yüzünden, adam akıllı bir final yapma şansına sahip olamayan dizinin son sahnesi çok alakasız bir şekilde sonlandı. Bu durum yüzünden sosyal medyada FOX'a küfür kıyamet yağarken, dizinin bu şekilde bitmesi birçok insan için hayal kırıklığı yarattı.

Sevdiğim ve ara ara izlediğim bir dizi olan İnadına Aşk'ın bu şekilde bitmesinden dolayı ben de gayet üzgünüm. Ama FOX'un bu tavrının ilk ya da son olmadığının da bilincindeyim.

Dolayısıyla, kararlar alınıp diziler bittikçe olan izleyenlere oluyor.

Reytingler gelince kralsın, gelmeyince köpekten beter olursun.

( Köpek benzetmesini halk deyişi diye kullandım hemen küfüre başlamayın lütfen. )

Bu işin kuralı böyle, napalım.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..