Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '17

 
Kategori
Dünya
 

İnanma, ikna ol!

İnanma, ikna ol!
 

İnanma, ikna ol!


Toplam İslam nüfusuna mensup olanların bir çoğu bilinçli olarak inandıkları için değil, kültürlerinin bir devamı olduğu için içindeler. Bu nüfusların aynı coğrafyalar da yaşayıp, aynı adetlere sahip oluşları bu kültür aktarımının devamıdır. Yani bu nüfusun köylü ve cahil kesim olmasının nedeni İslam dinine mensup olmaları değil, eğitimlerinden dolayıdır. Ölümler, açlık, kıtlık, yoksulluk neden hep Müslüman ülkelerde? İnsanların sayısıyla dinin büyüklüğü değil, yığınların büyüklüğü ölçülür. Zihniyet gelişip büyümedikten sonra, geri kaldıktan sonra ne olacak ki? Din ancak insanları mezara götürebilir.
 
Cehaletin doğurganlık üzerindeki en belirgin özelliği, yaşam standartları yükseldikçe doğurganlık azalır. Bunun ilk göstergesi de kadının bilinçlenmesidir. Mültecilere bakın, ülkelerinde savaş var, bir çoğu çadırda yaşıyorlar ama şehirlerine, ülkelerine bombalar yağarken durmadan çiftleşiyorlar. Doğacak bebeğinin geleceğini düşünmeyen bu zihniyet ülkesini, insanları, dünyayı ne kadar önemser? Sayı olarak artmanın İslamı ileri götürmeyeceğini anlamak için ileriye gitmeye gerek yok gözümüzü açıp bakmak yeterli. Vatanından savaşmadan kaçan, Türkiye'de krallar gibi hayat yaşayan Suriyeliler yarın Türkiye’de savaş çıksa buradan da kaçacaklar. İnsanlık ayrı, vicdan ayrı, vatanını satıp kaçmak ayrı. Bizim çocuklarımız Elbapta şehit olurken onlar keyif peşinde. Kendi öz yurdumuzda biziz garip olan. EĞİLMİYOR diye KURDU hor görüp diğerini el üstünde tutanlar utansınlar. Artık bizim milletimizin kendine gelmesi gerekiyor. Ermeni ölür hepimiz Ermeniyiz, Arap bir şeyler yapar hepimiz Arapız, bir kere de TÜRK olun.
 
Bunun acısı beş on yıl sonra tavşan gibi üreyip nüfusları ikiye katlandığında çıkacak. Ve o zaman geldiğinde bu işin sorumluları suçu yine başkalarına atıp işin içinden sıyrılacak. Yani on yıl sonra "x" partisi iktidar oldu herkes "x" partisini eleştirecek, kimse o zamanlar iktidarda olan "y" partisini suçlamayacak. Arap ırkını savundukları kadar Türk ırkını da savunsaydılar ülkemiz şimdi bu durumda olmazdı. Türk halkının hemfikir olduğu nadir konulardan birisidir; Araplar, Suriyeliler.
 
İslam dinine inananlar keşke bilim de, sanatta, insan haklarında atılımlar yapsalar ve dünyaya rehber olsalar. İslam'ın dünyayı ele geçirmesiyle alakalı bir beklenti içine neden girilsin? Şu an da dünyadaki etkin din Hristiyanlık ve dünyadaki (Amerika, İngiltere vs.) seçkin kişilerin çoğu Yahudi ama hangi bilim adamının yaptığı işi inandığı dine dayandırdığını gördünüz? Sadece paraya ve mevkiye tapanlar kalple ilgili tüm inançları hikaye olarak görürler.
 
Burada iki emperyalist göz ardı edilemez. ABD ve İngiltere. Bu iki siyonistin gerçek olan kötülük dolu yüzü her geçen gün daha da ortaya çıkıyor. Hiç kimse kraliçenin başında taşıdığı elmasın Hindistan'dan çalındığını inkar edemez ve hiç kimse İngiltere'nin Afrikalıların altınlarını çalmaya devam ettiğini inkar edemez. Keşke insanlar İslamı daha iyi anlasa, okusa ve görebilse. En güzel, en büyük ve en doğru din İslam'dır bunu gerçekten anlayarak kabul edebilse. İnanıyorsan, anlıyorsan, uygulayabiliyorsan büyüksün. Kalabalıkla büyük olunmaz sadece kargaşa olur...
 
HÜLYA ÇAKICI
 
Toplam blog
: 822
: 574
Kayıt tarihi
: 19.12.15
 
 

Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi ve..