Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '10

 
Kategori
Güncel
 

İncil'den Hz. Mehdi (a.s)'a işaretler

İncil'den Hz. Mehdi (a.s)'a işaretler
 

Hz. Mehdi'nin Gelişi Allah'ın İzni İle Bir Gerçektir...


Yazdığım birçok blogda, içinde bulunduğumuz çağın Hz.Mehdi (a.s)'ın geleceği müjdeli bir çağ olduğunu, sahih hadisler ve ayetler ışığında belirtmiştim. İncil ve Tevrat'ı incelediğimizde de, dünyaya barış, huzur, refah getirecek bir kişinin müjdelendiğini görürüz. İncil’deki bazı sözlerde su testisi taşıyan bir kişiden bahsedilir. İncil’de insanlığa, bereket, güzellik, akıl, şuur açıklığı, birlik beraberlik getirecek bu kişi Hz. Mehdi (a.s.)’a işaret etmektedir.

Bilindiği gibi “Su testisi taşıyan adam” kavramı astrolojide kova burcuna işaret eden bir tanımlamadır. Bu diğer işaret de Hz. Mehdi (a.s.)’ın kova burcundan bir kişi olabileceğine işaret ediyor olabilir. (Doğrusunu Allah bilir.)

Hz. İsa (a.s.) hem talebelerine hem de tüm hıristiyanlara kova burcundan olan bu güvenilir kişiye uymalarını ve sözünü dinlemelerini ögütlemiş, onu son ana kadar takip etmelerini tavsiye etmiştir. İncil’de kova burcundan olduğu ifade edilen bu mübarek şahıstan şöyle bahsedilmektedir: (Havariler) O'na, "Nerede hazırlık yapmamızı istersin?" diye sordular. İsa onlara, "Bakın" dedi, "Kente girdiğinizde karşınıza su testisi taşıyan bir adam çıkacak. Adamı, gideceği eve kadar izleyin”. (Luka 9-11)

...Öğrencilerinden ikisini şu sözlerle önden gönderdi: "Kente gidin, orada su testisi taşıyan bir adam çıkacak karşınıza. Onu izleyin...” (Markos 13)

(www.hazretimehdi.com)

 
Toplam blog
: 164
: 3066
Kayıt tarihi
: 01.11.09
 
 

Özel bir şirkette dış ticaret yetkilisiyim. İnternet üzerinden toplamış olduğum bilgileri, başkal..