Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '10

 
Kategori
Güncel
 

İncil'in Yeni Editörü : Mehmet Ali Ağca

İncil'in Yeni Editörü : Mehmet Ali Ağca
 

Tarih : 18 Ocak 2010

Mehmet Ali Ağca 29 yıllık mahkumiyeti sona erdi.

Türkiye’nin medyası ince ince işlenmeye başladı. Sanki bir kahraman ve esrarengiz bir insanı anlatır gibi havayla insanlara sunuluyor. Ağırbaşlı bir hava verilerek herkesin dikkat çekilmeye çalıştığı önemli biri izlenimi veriliyor. Şimdi dünyaya Mesih olduğunu ve İncil’i yeniden yazacağı mesajını İngilizce olarak veriyor.

İbranice, Arapça, veya Türkçe değil İngilizce burası önemlidir.

Kendini 30 yıl hapisten çıkaramayan ve çürük raporu alarak askerlikten zorla yırtan, insanlığın müstakbel kurtarıcısı özgür artık.

İşte Mesihe gelen 5 ilk vahiy

- ''Madde 1: Tanrı sonsuza dek tek ve benzersizdir. Tanrı sonsuza dek bütündür. Teslis (Üçleme) diye bir şey yoktur.

Madde2: Ben Tanrı değilim. Ben Tanrı'nın oğlu değilim. Ben ebedi Mesihim, yani ete kemiğe bürünmüş ve yeniden doğmuş aynı ilahi söz. Ben tüm evrende Tanrı'nın ebedi yüksek hizmetkarıyım. Teslis (Üçleme) diye bir şey yoktur.

Madde3: Ve Kutsal Ruh (Ruhül Kudüs) Tanrı'nın yarattığı bir melekten başka bir şey değildir. Teslis diye bir şey yoktur.

Madde 4: Dünyanın sonunun geldiğini ilan ediyorum. Tüm dünya bu yüzyıl içinde yok olacak. Her bir insan bu yüzyıl içinde ölecek.

Madde 5: İncil hata ile doludur. Mükemmel İncil'i ben yazacağım.

Ebedi Mesih Mehmet Ali Ağca'' -

20 Ocakta medyanın önüne çıkacakmış. Ve eminim bütün basın yine o gün onu konuşacak. Geçmişi karanlık bu adam, yine geçmişe ilişkin garip ithamlar için kullanılabilir. Dikkat ! Yakında sansasyonel açıklamalarda bulunur ve onu kullanarak bazı insanları itham altında bırakırsa şaşırmayın. Klasik kahraman yarat ve ifadeleriyle kamuoyu yarat oyunu olabilir işin içinde. Zira beş yıldızlı otellerde kalması ve Avukatının hala yanında olmasın finansmanlarının kim tarafından yapıldığını merak ediyoruz doğrusu. Sponsoru var demek ki.

M.Ali Ağca sadece şu kadardır.

1-) Hiçbir karar ve idrak gücü bulunmayan , anti sosyal kişilik bozukluğu olan bir tetikçidir.

2-) Bu tetikçi ünlü gazeteci Abdi İPEKÇİ’nin katilidir.

3-) Papa suikastının tetikçisidir. Bu kadar.. Ve bunların hiçbiri övülecek değildir ve hatta ve kesinlikle utanılacak özelliklerdir.

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri varsa, o memlekette güneş batıyor demektir.

 
Toplam blog
: 105
: 3914
Kayıt tarihi
: 05.11.08
 
 

İ. Ü. İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler 1989 mezunuyum. 1993'ten beri uluslararası fındık ..