Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '07

 
Kategori
Haber
 

İncirlik' te " kahrolsun PKK. " sloganlarıyla teröre lanet yağdı !

İncirlik' te " kahrolsun PKK. " sloganlarıyla teröre lanet yağdı !
 

Tüm Türkiye şehitlerine sahip çıkıyor. Günlerdir artarak süren teröre lanet mitingleri tüm Türkiye'yi sarmış durumda. Halk, sokaklara dökülerek şehidine ve vatanına sahip çıktğını gösteriyor. Tüm dünyaya 'Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletiyle bölünmez bir bütündür' mesajı veriliyor.

Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü mesajı, bügün İncirlik'te sokaklara dökülen halk tarafından da verildi. Bir kaç gün önceden planlanan yürüyüş bugün saat 14:00'te kasaba meydanında start aldı. Hemen hemen tüm İncirlik halkı tek yürek oldu ve terörü kınadı. Herkes ellerinde bayraklarla ve terörü kınayan pankartlarla yürüyüşe geçti. Mitinge İncirlik dışından da katılım oldu.

Otomobiller ve motosikletler tarafından desteklenen yürüyüş ve gösteriler 1, 5 saat sürdü. Kasaba meydanında buluşan halk, Atatürk Caddesi'nden İncirlik Hava Üssü istikametinde yürüyüşe başladı. Üssün nizamiye kapısının önünden geçen halk, İstasyon Caddesi'ne doğru yürüyüşüne devam etti. Ellerinde bayrak ve pankartlarla yürüyen İncirlik halkı Stadyum Caddesi'ni de geçerek tekrar kasaba meydanında buluştu.

"Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Hepimiz Türk'üz, hepimiz Mehmetçiğiz", "Vatan sana canım feda" sloganlarıyla devam eden miting olaysız sona erdi.

Bu mitingle terör bir kez daha lanetlendi. Türkiye'ye ve şehitlerimize bir kez daha sahip çıkıldı. Askerlerimize bir kez daha "arkanızdayız" mesajı verildi. Millet biraz daha bütünleşti.

Bu millet elinden gelen herşeyi yeterince yapıyor. Gerekirse daha fazlasını da yapacak. Çünkü, Atatürk'ün de dediği gibi: "Türk Milleti çalışkandır, Türk Milleti zekidir.", "Ne mutlu Türk'üm diyene".

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..