Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Minicik toz bulutlarının kocaman evren içerisinde kazayla çarpışması sonucunda meydana gelen ve adına dünya denilen dışı mavi, içi gri yeryüzü parçamızda ne kadar deneysel olunabilecekse o kadar deneysel olmaya çalışan, bir kolunda serum, serumunda ise internet olan biriyim. Serumdan damlayan her damla bilgiyi, nefes alan büt..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Google nereye?

yakın zamanda google video paylaşım sitesi olan youtube'u satın aldı, blog konusunda en başarılı site olan blogger.com'u zaten almıştı, çok popüler bir arkadaşlık sitesi olan orkut.com'da onlarda. kısacası herşeyin en iyisine zaten sahipler. 2007 yılındaki tek sorun youtube'daki videoların telif hakları yasasını çiğnediklerine karar verilmesi durumu olur. o vakit ödeyeceği tazminatlar epeyce hırpalar sevgili google'ı.

11 Ocak 2007 16:49
Uzakdoğu filmleri bir başka olur...

bazı filmlerde "hadi artık öp şu kızı" dersin, film biter, aşkları tüm insanlığı aşıp galaktik bir boyut alır ama hala tek bir öpücük göremezsiniz. bu bağlamda sınırları zorlayıp güldürürken diğer taraftan duygusallığı hiç birimizin erişemediği kadar derinden inceleyerek göz yaşımızın sel olmasına neden olur. bu vesileyle my sassy girl ve windstruck tavsiye ederim.

11 Ocak 2007 15:57
Türkçenin ş, ğ, i, ç gibi özel harfleri ortadan kalkacak.

internet kültürüyle beraber yükselen internet ağzını ve yokolan noktalama işaretlerini bir kenara bırakırsak, güzel bir gelişme olarak domain'lerde, yani basitçe site isimlerinde türkçe isim alınabiliyor artık. www.zülfülivaneli.com gibi. en azından bu iyi bir gelişme.

10 Ocak 2007 18:17
 
Toplam blog
: 2
: 337
Kayıt tarihi
: 23.11.06