Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '13

 
Kategori
Dünya
 

İngiltere'de hayvan ve demokrasi tecavüzleri

İngiltere'de hayvan ve demokrasi tecavüzleri
 

tecavüz hayvanca bir eylem olsada hayvanlar insandan masumdur...


İngiltere'de Keçiye tecavüz eden Robert Newman'ın hayvan çiftliklerine girişi yasaklanmış. Tuhaf olan şu, Mahkemenin aldığı karar gereğince Newman'ın çiftliklere yaklaşması ve girmesi sabah 7 ve akşam 7 arasında yasakmış. Şimdi sorulması gereken soru şu, ya Newman hayvanlara gece tecavüz etmek isterse!? 

Bu durumda Newman'a açık kapı bırakılmış olmuyor mu? Newman bunu kafasına takmış ve tekrar bunu yapmak isteyen bir sapık olarak işe koyulursa gece onu kim gözleyip durduracak. Biri görse ve onu tavuk çiftliğine yaklaşırken görse yasak gece yarısı olmadığı için Newman çirkin emellerine zavallı tavukları alet edebilir.

Sapıklık bununla bitmiyor İngiltere'de, geçen yıl 46 yaşında 3 çocuk babası Saunders'ta eski eşinin köpeğine tecavüz ederken yakalanmış.

Bunlar kulağa sağıkça gelmekte. Evet normali de bu sapıkça.

Ya Anadolu'da ilk cinsel deneyimi ve bakirliğini eşekle yaşayan köy gençlerine ne demeli. Yada bel soğukluğuna karşı dişi köpekle yatmak gibi iğrenç bir tedavi geliştiren anadolu tıbbına ne demeli?

Bir istatistik yapılsa köylerde eşekle milli olan insan sayısının hiçte azımsanamayacağı ortaya çıkar. Eşeklere tecavüz eden ahlak yoksunu insanlara bedduam tecavüz ettikleri eşeklerin babalarından bulsunlar.

İngiltere'den gündemi meşgul eden diğer bir haberse İngiliz polsinin The Guardian gazetesine baskısı ve baskını.

Demokrasisi ve açıklığı ile övünen ingiltere, ikide bir Türkiye'deki siyaset mangalına os.rarak gazeteci tutuklanmalarına laf edip kül bırakmıyordu. Şimdi Snowden'dan sızan bilgiler yüzünden İngiltere ve ABD'nin arasındaki tüm siyasal sırları (ki muhtemelen bunları Putin çok iyi biliyor) açıklamasın diye Guardian'a baskı yapıyordu, sonunda baskın yapıp gazeteci tutuklayıp saatlerce sorgulayan ülkelerden oldu.

Eh ne diyelim kınayanın başına veriyor Allah..

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..