Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '21

 
Kategori
Doğal Hayat / Çevre
 

İNSAN DÜNYA

Küresel DNA, Bütünsel yaşamında denge merkezidir.
insan organizmanın yaşam bilirkişi DNA bilgeliği ile sonsuzluğa akan hayatın, aynı benzerini küresel yaşam dengesi ile inşaa etmeliyiz.
İnsanın her hangi trilyon hücresinin merkezinde olan bu bilgi küpü bilgeliği, Dünya'nın en küçük yaşam birimine kadar kodlanması bilgisine de işarettir. Bu bilgelik, insan organizmanın bütünden bilinçli bir akışın, en uzak noktasında mevcut hücrenin bilgisine kadar sinmesidir. Ve iletişim içinde, bütünün denge ve sağlığına referansının önemi gibi, dünyanın da yaşam örneğine referansı olduğu anlaşılmalıdır!
Her hangi bir köy de mevcut kirlilik, atmosfere verilen zehirli atık, sadece o köyün sorunu değil, dünyanın organizmanın da sağlık sorunudur. Dünya bir insandır. Hiç bir ülke, bütünlüğün iradesinden özerk değildir. Zemin hava bizi birleştirir. Küresel göçlerin temel sorunu, o bölgenin yaşam hakkının tehdit edilmesine bir isyandır.
Dünya insanlığının bir an önce bu bilgeliğin farkında olması ve küresel DNA Merkezinin yasalarının şartlı gerçeği de, en ücra köşesinde ki yerleşim noktasının da yasaları olduğunun gerçeğidir.
Yeni Dünya düzenine geçişin sağlanmasınında "zorunluluğu" bilgisidir.
Avrupa Amerika Afrika konseyi değil, Dünya konseyi kararları hepimizi bağlamalıdır. Dünya nüfusunun tamamını bağlanmalıdır bu konseyin kararları. Bir orman bir ülkenin malı değildir, diktatör bir ülkenin de hiç değildir. Onun verdiği nefes hepinizin nefes hakkıdır.
ileri bir tarih belirlemenin zamanı geçmiştir! Hemen yarın sabahtan geçici bir konsey oluşturulup, küresel DNA yasaları çıkarılmalıdır.
İİNSAN DÜNYA, HASTADIR. YÜKSEK TANSİYON HASTASIDIR. AKIL SAĞLIĞI BOZULMUŞTUR; AKIL HASTASIDIR. TEDAVİ ŞARTTIR!
Nefesimiz,
Suyumuz,
Ekmeğimiz,
Nesillerimiz,
ve tüm yaşam hakkımız tehdit altındadır!
İNSAN BİR DÜNYADIR; DÜNYA BİR İNSANDIR...

 
Toplam blog
: 164
: 239
Kayıt tarihi
: 23.02.09
 
 

Kalenderce yaşarım. Okurum, gezerim, Çocukluğum şanslıydı; özgürlük en büyük mükafatım. Hiç bir kal..