Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '16

 
Kategori
Güncel
 

İnsan sağ iken suçludur, vatan haini de olsa gereğini yapmak zorundasın, toprak ölüyü reddedemez

İnsan sağ iken suçludur, vatan haini de olsa gereğini yapmak zorundasın, toprak ölüyü reddedemez
 

Nerede bu akil adamlar, ulemalar, dervişler! Ölüye hesap sorulduğu nerede görülmüş ya! Mezar yeri vermezmiş! Dua etmezmiş! Vatan hainleri mezarlığı kurulacakmış!

Ölmüş bu adam ya, senden çıkmış, artık onunla ilgili hükümler yaratana ait. Senin bu yaptıklarını bilecek mi? Hayır;  yakınları bilecek, üzülecek. Yakınları mı hainlik yaptı, onların suçu ne!

Sağ yakaladıklarına cezalarını ver, ölenlere hiçbir şey yapamazsın. Ölüden intikam alınır mı ya siz aklınızı mı kaçırdınız, dünyayı bize güldüreceksiniz! Kanmadıysanız yeniden öldürelim!

Koca Türkiye’nin sözde demokratları, ilerici geçinenleri bu ucube anlayış karşısında susuyor. Bundan önce hainler olmadı mı? Vatan haini diye bir mezarlığımız mı var bizim?

Ne yapsanız ölüye bir şey yapamazsınız. Sadece ülkenin itibarını düşürürsünüz. Ölü soyucuya çıkar adımız. İnsanlarımın tepkisini anlıyorum ama olmaz yani. Lütfen değiştirin bu kafayı. Sessizce bir yere gömün gitsin! Kahramana itibarını verin ama haine hele de ölmüşse bir şey yapamayız. Dini tören, dua etmeyin ama sonuçta insan ölüsü, köpeklerin önüne atacak halimiz yok!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..