Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '13

 
Kategori
Deneme
 

İnsan sevdiği kadar insandır...

İnsan sevdiği kadar insandır...
 

 Merhabalar, sevgili Milliyet Blog ailesi, bütün arkadaşlarıma ve okuyucularımıza sevgi ve selamlar gönderiyorum..

İNSAN SEVDİĞİ KADAR İNSANDIR..

 Kalbin derinliklerinden kopup gelen en büyük çığlıktır sevgi, hayata tutunmanın, yuva kurmanın, dost olmanın, paylaşmanın, insanca yaşamanın, mutluluğun anahtarıdır sevgi..

 Kainatın yaratılış sebebi ve var olmanın adıdır sevgi. İnsan en büyük sevgileri barındıracak, kainatı kapsayacak büyüklükte bir muhabbetle yaratılmış ve dünyaya gönderilmiştir. Sevgiden yoksunsa bir insan, fırtınalı bir denizde yönünü kaybetmiş, rotasız bir gemi gibidir, onun sığınabileceği  bir limanı yoktur artık ve denizin şiddetli girdaplarında yok olmaya mahkumdur..

 Sevgiyi veren Allah, nasıl kullanacağınıda tarif etmiştir insana, insana düşen görev bu tarif üzerine sevgiyi kullanmaktır. Tarife bakılırsa, vereni sevmek için verilmiştir sevgi, vermemiş olsaydı sevemezdik sevgiliyi. Madem vermiş sevgiyi, o halde O'ndan başlamalı sevmeye, daha sonra sevgilinin sevgilisini (s.a.v) sevelim..

 O'nun istediği gibi sıraya koyalım sevgileri, anneyi, babayı, sevgiliyi, kardeşi, dostu, arkadaşı sev sevebildiğin kadar, sınırsızca karşılık beklemeden, ayırım yapmadan. Sevdikçe çoğalır sevgiler, anlam kazanır,  bütün kainata dağıtsan da tükenmez.

İsan sevdiği kadar insandır. Gelin hep birlikte sevgiye kucak açalım ve  çok geç olmadan sevgimizi paylaşalım..

SEVGİ DOLU BİR YAŞAM DİLİYORUM..

GÜLAYCA..

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 16
: 973
Kayıt tarihi
: 16.09.07
 
 

Ben Gülay Bilici, Ankara'da doğdum, eğitimimi Ankara'da tamamladım, özel bir okulda eğitimci olar..