Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '15

 
Kategori
Deneme
 

İnsanlar ve dünyanın gizemi

İnsanlar ve dünyanın gizemi
 

resim:internet.


Dünya üzerindeki insanların karşılaştığı olaylar, gerçekleştirilmek istenen hedefler, insanca yaşamanın gerekliliği! Evren; algılanan, nefes alınan, yaşanılan büyük ve inanılmaz yer! Mutlu olmak bir amaç ise her şey zorlaşıyor. Bir yolculuk gibi olmalı, gerçek bir yolculuk!

Kaldırımlarda bazen dikkatli bazen ilgisiz bazen de korkulu yüzler birbirinin yanından geçiyor. İnsanlar; beklentileri, hedefleri, arzuları ve umutları ile yeni günlere yeni geleceklere odaklanıyor! Geçmişi kafanın içinde bir sorunlar yumağı olarak görmek, acı, hüzün ve keder veriyor. Güzel anıları ile, huzurlu günleri ile geçmişi yad etmek zor olmasa gerek.

Bir bahçede, rüzgarın serinleten, huzur veren dokunuşları, okuduğun keyif veren bir kitap, belki bir kahve ve kitaptaki karakterlerin birbirleriyle diyalogları... Sevginin derin mutluluklara yol açışı, hep ona ihtiyaç duymak ve onun için yaşamak! Dünyanın gerçekliğini iliklerinde hissetmek, evrenin içinde soluk almak, istekleri gerçekleştirmek ve başarmak! Her şeyi anlamlandırmaya çalışmak için yeniden yorumlamak ve yılmamak varlığını sürdürmekten!

Yaşam güzelse eğer, dünya gerçekse, gördüğün rüya hayat, hedefler seninse, durmak değil hep gitmek gerekecek, en sevilen yere! Bu bir başlangıçtır yenilenmek için her defasında! Yeni bir başlangıç! Hür ve mutlu!

 

selin428@yahoo.com.tr

 
Toplam blog
: 155
: 175
Kayıt tarihi
: 02.03.12
 
 

İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları, Halkla İlişkiler bö..