Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '14

 
Kategori
Türkiye Ekonomisi
 

İnsanları 500 lira Bağkur maaşına razı olan ülkeyi babam da yönetir

İnsanları 500 lira Bağkur maaşına razı olan ülkeyi babam da yönetir
 

Bu ülkede yönetici olmaya ne var ya, insanlar sizden bir şey istemiyorlar ki… Maaşım az, geçinemiyorum diye meclisin kapısına yürüyen var mı? Siyasetçiler ne kadar rahatlar değil mi? Aç insanları toplayıp bir de onlara utanmadan kendilerini alkışlatıyorlar. Hem aç bırak hem de alkışlat! Bilinçli bir toplumda bu siyasetçiler sokağa bile çıkamazlar.

Cebinde 7 lirası olmayan bir adam 700 trilyon serveti olan başbakanı alkışlıyor. Ve işte böyle bir toplumda Çankaya’ya giden tabii ki trilyoner olarak dönüyor. Üniversitede yumurta atmışlar. Kim atıyor? Üniversite öğrencileri. Okumuş bilinçli insanlar. Haklarının bilincindeler. Onları kandıramıyorsun, yutmuyorlar! Git bakalım varoşlarda köylerde yumurta atıyorlar mı? Nasıl atsınlar, yumurtayı bulsalar kendileri yiyecekler? Hem onlarda nerde öyle bir bilinç!

Türkiye çok kolay yönetilebilen bir ülke; çünkü bu ülkede 60 milyon sesi soluğu çıkmayan pasif insan var. Öyle ki içlerinde açlıktan ölen oldu yine sesleri çıkmadı! Konya’da bir bebek açlıktan öldü. Başka bir devlette olsa ülke karışırdı. Hiçbir şey olmadı, Allah rahmet eylesin! Van’da adam, ölmüş çocuğunu torbada askı yapıp taşırken ülkenin yöneticileri belki de kahvelerini yudumluyorlardı.

Bu ülkede mazlumların tek dayanağı Allah. Sorarsa o soracak. Adam mazlum olduğunu bile bilmiyor. Senin çocuğun açlıktan ölürse bu ülkenin başbakanı sorumludur ey zavallı, ne olduğunu bilmeyen, kör ve sağır biçare adam! Biz bunları söyleyince (ki pek söyleyemiyoruz da zaten) ya laik oluyoruz ya da paralel devlet. Bana ne laiklerden paralel devletten, cehennemin dibine gitsinler; hiçbirini sevmem! Sen bana baksana bana, bu kör ve sağır millet haklarını aramasa da benim ellerim onların adına sizlerin yakasında!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..