Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '07

 
Kategori
İnançlar
 

İnsanları inançlarından dolayı katletmek!

Arkadaşlar,

Daha 2 gün önce kültürler hakkında 1 yazım geçmişti sayfalarda.Orada, içimizde ki değişik inançlardan olanları artık benimseyemediğimizi, hoşgöru sınırlarımızı kırıp döktüğümüzü` ve bizden olmayana yaşam hakkı tanımadıgımızı yazmıştım.
Dünden beri malatyada ki olayların vahşet boyutu medianın her tarafinda manşetlerde!
Bu arada, bizler, sizler söyleyip, yazıp çiziyoruz da neler değisiyor bu ülkede?Bu ülkenin insan topluluklarının fikirlerinde?

Galiba` 30 senedir bu ülkeyi idare eden zihniyetler bu olayları buraya taşıdılar ve gerçek sorumlular da bu geçmiş hükümetlerdir diye düşünüyorum. Simdiki hükümetinde elinde geçmisden alınmasi gereken dersler duruyor ve bu avantaji toplum yararına dönüştürme fırsatı da var onlarda ama onlarda, koske, AB'a ve 301'a takilmis gidiyorlar.

Trabzonda yasananlar simdi Malatyaya sicramis bulunuyor, Istanbul zaten elden gitmis vaziyette, hergun trafik, kapkac teroru yasanmakta bu guzel sehirde ve biz vatandaslar guvenlik icerisinde degiliz bu sehirde maalesef.

Isin acikli yani, valimiz ve emniyet mudurumuz aksini dusunuyorlar!!! Bir ara emniyet mudurumuz herkesin kendi guvenligini saglamasi gerektiginden falan bahsetmis idi hatirlarsaniz.

Peki, bu isin sonu nereye varacak? bizi bekliyen karanliktan cikabilecekmiyiz? bu ulke neden bu iktidar doneminde bu tur etnik katliamlara sahne oluyor?kimdir bu oyunun arkasindakiler acaba?

Galiba, biz bu sorulara cevap bulana kadar tunelin ucunda ki isigi hala bulamiyor olacagiz...
Birgun herseyin cok farkli oldugu, modern 1 Turkiyenin hayali ile.

Herkese aydinlik yarinlar dilerim.......

LKING

 
Toplam blog
: 24
: 797
Kayıt tarihi
: 09.04.07
 
 

Merhaba blog arkadaşları, Doğma büyüme İstanbulluyum, ama bununla son zamanlarda iftihar etmek zor..