Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

İnsanlığın gerçek dostları seçildi...

İnsanlığın gerçek dostları seçildi...
 

Tuğba Özay - Hasan yalnızoğlu


Türkiye Sigarayla Savaş Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen

“14. İnsanlığın Gerçek Dostları Ödülleri”

Cemal Reşit Rey Kongre Merkezi’nde gerçekleşen bir törenle sahiplerini buldu.

Türkiye Sigarayla Savaş Deneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın’ın konuşmalarıyla başlayan organizasyonun sunumları Deniz Akkaya tarafından yapıldı. Ceynur ve Zeliha Sunal’ın şarkılarıyla renklenen gecede, İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı tarafından hazırlanan 1453 İstanbul Kapalıçarşı Defilesi sunuldu. Banu Noyan’ın koreografisini yaptığı defilede Tuğba Özay, Şenay Akay, Hasan Yalnızoğlu’nun da aralarında bulunduğu dev manken kadrosu podyuma çıktı.

Artık podyuma çıkmayan ancak Türkiye Sigarayla Savaş Deneği üyelerinden olan ünlü manken Tuğba Özay, derneğe verdiği desteği ve sigarayla savaşanların temsilcisi olarak podyumda muhteşem bir sultan kıyafetiyle boy gösterdi. Ayakta alkışlanan Tuğba Özay’a, finalde hünkâr kostümüyle Hasan Yalnızoğlu eşlik etti.

Bu muhteşem gecede ödül alan isimler ise; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutluadına İstanbul Vali Yardımcısı ve İstanbul Valiliği Tütün Kurulu Başkanı Ahmet Deniz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşadına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Erman Tunçer, Fox TV Çalar Saat programını hazırlayan ve sunan Fatih Portakal, AVM ve Gayrimenkul alanında 18 yıldır lider olanfirmaCEFIC Turkey’inBaşkanı Anthony KhoiadınaCEFIC TurkeyCFO’su Yağmur Yaşar, Ünlü Bale Sanatçısı Tan Sağtürk, Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer veSanatçı Ferhat Göçer oldu.

Dernek, bu sene Yükseköğretim Kurulu işbirliği ile Türkiye’deki tüm üniversiteler arasında Sigaranın Zararları konulu Müzikli Komedi Oyun Yazma Yarışması düzenledi. Yüzlerce eserin değerlendirildiği yarışmanın birincisiolan9 Eylül Üniversitesi Master öğrencisi Hüseyin Aytuğ Çelik; ödülünü İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü ve Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Yadigâr İzmirli ve İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Birkiye’nin elinden aldı.

 

Nazan Şara Şatana

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....