Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '21

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

İnsanlık İçin kitabım çıktı...

                                                                        İnsanlık İçin kitabım çıktı...
Gazeteci – Yazar – Şair - Söz Sanatçısı Etem Sevik’in hikaye türündeki kitabı “İnsanlık İçin” okuyucularla buluştu!
Tüm kitapseverleri içtenlikle, saygı ve sevgiyle selamlayan Yazar Etem Sevik, İnsanlık İçin Hikaye kitabını yazma nedenini şöyle açıkladı: “İnsan bedeniyle insandır. Ancak insan esasen taşıdığı zihniyle, ruhuyla, kalbiyle insan olmak vasıflarını kazanır. Öyleyse hayatının bütününde insan olmanın gereklerine akıl ve mantık tarafını dengede tutarak ve iyiyi, kötüden, doğruyu, yanlıştan ayırmasını bilerek ulaşabilir. O zamansa dünyada her şey insanlık için yapılmalıdır. İnsanlık için olmalıdır. Bu vakit, insan kendisini kurtaracak ve insanlığı yaşatacaktır.”
Özgeçmiş
 
Gazeteciliğe, Yazarlığa, Şairliğe ve Söz Sanatçılığına adanmış bir duayen ömür.
 
İstanbul Bağcılar Barbaros Lisesi’nden sonra girdiği Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Sosyoloji Lisans bölümlerini bitirdi. Mezuniyetlerinden sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden Yüksek Lisans (Master) Derecesi ile mezun oldu. Gazetecilik, Gazete Köşe Yazarlığı, Şairlik, Söz Sanatçılığı kariyerinin yanı sıra değişik türlerde yazdığı ve kitap piyasasında popüler ürünler kategorisinde yer alan 6 kitabı bulunuyor. Yazar Etem Sevik’in Hikaye türünde yazdığı İNSANLIK İÇİN ise, 7. kitabı oluyor. 
 
Yazar Etem Sevik, halen mesleklerini büyük bir azimle yapmaya, yazı ve şiirlerini büyük bir aşkla yazmaya devam ediyor.
                                                                   Arka Kapak
İNSANLIK İÇİN HİKAYE kitabımın içindeki hikayelerimi, Pek çok Saygıdeğer Okuyucular için kaleme alırken, hikayelerimin kişi veya kişilerini konu veya konularını düzenli bir plan dahilinde sistematik bir yöntemle belli bir zaman diliminde yer  ve - veya yerler içinde ve giderek birbirine bağlanan yavaş ya da hızlı gelişen olaylar zinciri içerisinde nazik bir üslup ve ince bir titizlikle anlattım.
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 643
: 67
Kayıt tarihi
: 20.02.17
 
 

Eğitim Durumu Halkla İlişkiler Yüksek Lisansı İsletme Fakültesi Sosyoloji Bölümü Gazeteci ..