Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '14

 
Kategori
Üniversitelinin Sesi
 

İnsanlık için küçük kendim için büyük adımdan merhabalar:)

Bir şeyler yapabilmek lazım artık sürekli şikayet etmek dışında bazı şeyleri değiştirebilmenin adımını atmak gerekiyor...

Eksik olan tek şey cesaret. Hiç bir şeyi düşünmeden cesaretle atılacak o küçücük adımla başlayacak her şey ama işte o küçük diye nitelendirilen adım kiminin yıllarını alıyor kimi de o adımı atmadan bu dünyadan göçüp gidiyor. Alışılan düzenin bozulma korkusu, rezil olma korkusu, millet ne der düşüncesi, sorumluluklar, mecburiyetler ve daha nicesi yüreğimizin sesini duymamızı engelliyor. Bu kadar kalabalık bu kadar gürültü içinde çığlıklar atan yüreğimize sağır oluyoruz. Sesini duyamıyoruz ve duyamadığımız o çığlıklar hayatımızın arka fonunda sürekli yankılanıyor.

Arka fonda çalan etkisi mutsuzluk olan melodiyi ön plana alıp ve hareketlendirmek için daha neyi bekliyoruz? Daha ne kadar sağır kalacağız? Yıllar geçiyor ve bizlerin kaybedeceği zamanımız kalmamalı. İşte şimdi cesaretle belki insanlık için küçük ama kendimiz için büyük adımı atmanın tam vakti. Hadi bakalım ha gayret :)

 

 
Toplam blog
: 13
: 437
Kayıt tarihi
: 06.06.14
 
 

2 Mayıs 1991 Şanlıurfa doğumlu, Harran Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi. ..