Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Politika, ekonomi, futbol, güncel meseleler gibi uzak durmam gereken meselelere uzak duramadığım için bir partinin bir ilçe başkan yardımcısından akrabam aracılığıyla inceden tehdit alacak kadar kronik muhalifim. İleri demokrasi budur. Belki yazılarımla hükümeti düşüremem ama tarafım belli olur.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Başbakan kan davasına el koydu!

maktül yakınlarına kan parası verip davayı kapatsınlar. eee nasıl olsa onların affettiğini devletin cezalandırmaya ne hakkı var!!! din devleti oluyoruz. vatandaşın affettiğini devlet cezalandırmazsa sonumuz kötüdür.

10 Nisan 2008 19:04
Neden olmasın?

Sanki galatasaray kupayı dünya yıldızlarıylamı aldı, fantaziydi. bir fantaziyi gerçekleştirdiler. biz haydi haydi yapabiliriz. ve aramıza hoşgeldiniz. buda ilk yorumunuz olsun. esenlikle.

10 Mart 2008 04:23
Başbakan kadınlar günü için konuşursa

her doğan çocuğun bilmem kaç bin dolar borçlu doğduğu bu ülkeye evlat vermek, hemde teröre kurban verme pahasına. bu utanılası kelimeleri sarfeden kişinin beyin damarları tıkanmış olmalı, hali hazırda milyonlarca genç adam ve genç kız işsiz, parasız, pulsuz, okuma imkanı kısıtlıyken birde çoğalacağız haa. bu adamın artık "it ürür kervan yürür" sözünü düstur edindiğinden hiç şüphem kalmadı.

10 Mart 2008 04:19
 
Toplam blog
: 7
: 613
Kayıt tarihi
: 06.01.08