Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '06

 
Kategori
Blog
 

İnternet & blog

İnternet & blog
 

Kuzenim Altan 28 senedir, eşi ve iki evladıyla Londra’da yaşamını sürdürmekte. Sık sık konuşuruz.Bilgisayar ,blog ve internet sohbetinden sonra , George’ nin hikayesini gönderdi. İlginç ve düşündürücü…

49 yaşındaki George Maker, İngiltere'nin Londra şehrinde, bir medya şirketinde muhasebe müdürü olarak çalışmaktadır. En büyük korkusuysa internette takip ettiği 41 tartışma grubundaki olaylardan geri kalmaktır. Bilgisayar başından asla kalkmadığı için zamanla yemeklerini de aksatmaya başlar. 24 yıllık karısı yemeklerini tepsiyle önüne getirir ama bu bile onun ellerini klavyeden kaldıramaz. Kayıtlarına göre Maker tartışma gruplarına ortalama her iki dakikada bir mesaj yazar. Oğlu Martin onu kaldırmak için arabasının çalınmakta olduğunu söylemesi bile Maker'i kıpırdatmaz. Raporlara göre son dönemlerde ilgili ilgisiz her tartışmaya dalarak laf yetiştirmeye başlar. Buna ek olarak bu forumların içinden 13 bin 250 kişiyle de düzenli olarak mesajlaşır. 152 blog sitesini takip ederken bir de kendi blog sitesini kurmaya kalkar.

Sonunda Maker evinde bilgisayarı başında açlıktan ölmüş olarak bulunur! İnternetin en derin yan etkisi olarak tarihe adını yazdırarak aramızdan ayrılır. Üstelik forumlarda hâlâ adı geçiyor. Ne yazık ki cevap veremiyor.

Sevgiyle kalın.. Blogsuz kalmayın.

 
Toplam blog
: 359
: 4545
Kayıt tarihi
: 05.06.06
 
 

İstanbul Kadıköylüyüm.Yardım seven, sevimli bir insan olduğumu söyler dostlarım... Eşimi, kızımı,..