Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '08

     
    Kategori
    Alışveriş - Moda
     

    İnternet alışverişleri ve tüketici hakları

    İnternet alışverişleri ve tüketici hakları
     

    İnternet alışverişleri, günümüzde artık alışverişin alışverişden çıkdığı sadece müşteri memnuniyeti üzerine kurulduğu rahatlık sistemi. Herşeyin en iyisini en ucuzu nasıl bulabileceğinizi yorulmadan sadece ekrana bakarak takip edebiliyorsunuz. Sadece tek bir siteden hangi ürünün nerde fiyatı daha ucuz sıralayabiliyorsunuz. Böyle bir kolaylık varken neden piyasadan alışveriş yapılır? Sadece zaman harcamak için ya da gittiğiniz yerde gördüğünüz birşey aniden hoşunuza gider ve sabırsızsınızdır hemen alırsınız. Oysa bu bilinçli tüketici davranışı değildir. Çoğu tüketicinin yani hepimizin Tüketici Haklarından haberimiz yok. Kimse açıp baştan sona kadar ne haklara sahip olduğunu bilmiyor. Bilmediği içinde çoğu alışverişinde ya haksızlığa uğruyor ya da deneni yapıyor. Ne yapmak istediğini bilen hangi haklara sahip olduğunu bilen hiçbir müşteri yapdığı alışveriden şikayet etmez.

    Neyse tekrar konumuza dönelim. İnternet bir ürün alıyorsunuz ve kargo evinize kadar teslim ediyor. Size sadece ürünün keyfini çıkarmak kalıyor. Bence günümüzün en harika teknolojisi. Bütün haklarınızıda sonuna kadar kullanabiliyorsunuz. Tabi biliyorsanız:)

    Şimdi sizden ricam Tüketi Haklarından neler biliyorsunuz benimle paylaşmanız ya da alışveriş ettiğiniz yerden neler beklersiniz?

    Yorumlarınızı bekliyor olacağım..

    Şimdiden herekese teşekkürler...

     
    Toplam blog
    : 1
    : 1767
    Kayıt tarihi
    : 25.01.08
     
     

    18,03,1989 İstanbul doğumluyum. Üniversiteye hazırlanıyorum. İnternet ile uğraşmayı seviyorum. ..