Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '18

 
Kategori
Eğitim
 

İnternet Sitesi Açarak Para Kazanma

İnternet Sitesi Açarak Para Kazanma
 

Web sitesi ve blog yazarı olmak internet kullanılmaya başladığından beri popüler olan bir para kazanma yolu. Ücretsiz olarak blogger üzerinden site açabilir ve blog yazarı olarak çalışmaya başlayabilirsiniz.
Benim tavsiyem Wordpress gibi biraz daha karışık alanlara yönelmeyip başlangıç olarak blogger üzerinden gitmeniz. Ama karar sizin farklarını Wordpress ile blogger arasındaki farklar isimli konumdan öğrenebilirsiniz.
 
Blog sayfası üzerinden nasıl para kazanılır?
Blog sayfanızda yazacağınız içerikler sayesinde sitenize reklam alma imkânınız olur. En kolay yoldan para kazanmak uğraşmak istemezseniz Google adSense sizin için biçilmiş kaftan. Blog sayfanız belli bir hit sayısına ulaştığınızda ise başka sitelerden aldığınız link ya da reklam tanıtımları ile birlikte güzel ücretler kazanmanız mümkündür.
 
Blog sayfamı hangi konuda açmalıyım?
İnternet üzerinde çok fazla web sitesi ve blog sayfası bulunuyor. Bu kişilerin arasında yükselmeniz için onlardan iyi içerik üretmeniz ya da siteye çok fazla reklam desteği yapmanız gerekebilir.
Ancak bunun yerine niş pazara girip, sadece bir konu üzerinde yoğunlaşırsanız web sitenizi geliştirme imkânınız artar. Örnek vermek gerekirse günümüzde onedio sitesinin tanınmışlığı sayesinde çok fazla insan onedio tarzı içerik üretmeye çalışıyor ancak başarılı olamıyor. Bunun nedeni sektörün çok büyük olması.
 
Peki ne yapıcaz?
İlk başta niş Pazar araştırması yapmanız gerekiyor. Daha sonra kendinize konu belirlemelisiniz. Bir örnek vermem gerekirse; tatil yerlerini tanıtmak yerine sadece bir bölgedeki tatil yerlerini tanıtarak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.
 
Az kişiye ulaşıp ta nasıl daha fazla kazanırım?
Evet niş pazarda daha az kişiye ulaşıyorsunuz ancak elinizdeki müşteriler sadece o konudan hoşlanan insanlar takipçileriniz belli. Bu yüzden reklam verenler size diğer sitelere oranla daha yüksek ücret verirler.
 
 
 
https://www.seninlekazanalim.com/2018/06/internet-sitesi-acarak-para-kazanma.html
 
Toplam blog
: 11
: 386
Kayıt tarihi
: 10.06.18
 
 

22 yaşında makale yazmayı seven İşletme Bilgi Yönetimi öğrencisiyim. Linkedin:https://www.linkedi..