Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '14

 
Kategori
İnternet
 

İnternet'ten ve Sanal Gruplardan nasıl verim alırsınız?

İnternet'ten ve Sanal Gruplardan nasıl verim alırsınız?
 

internet, sosyal medya, amaç, hedef, liderlik, verim


İnterneti hepimiz bilinçli veya bilinçsiz kullanmaktayız. Günümüzde internet, bilgi araştırma, reklam, ticaret, sosyalleşme, eğlence vb amaçlarda kullanılmaktadır. Birileri müşteri, tüketici iken birileri üretici ve para kazanan konumundadır.

Eğer kaotik hale gelen 1 trilyondan fazla websitesinin olduğu ve devasa bilgilerin olduğu internette amacınıza ulaşmak istiyorsanız şunları yapabilirsiniz.

1] Arkanıza yaslanın ve neye ulaşmak istediğinizi kendinize bir sorun ve 5 kere kendinize NEDEN? NEDEN? NEDEN? NEDEN? NEDEN? sorularını sorun ve hepsine gerçekçi cevaplar verin. 

[2] Bağlı olduğunuz grup ve ağlardaki diğerlerinin tartışma, yorum, ilgi, yorumlarını okuyun kendi tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşın.

[3]  Araştırın, araştırın, araştırın.  Hangi endüstriler, şirketler, bölümler, roller var. Neler yaparlar nelere ulaşırlar. .

[4]  Kesinlikle online olduğunuzu unutun.

[5] İnsanlarla dolu bir odada olduğunuzu ve onları dinlediğinizi, etkileşime girdiğinizi düşünün.

[6] Bilginizin olduğu, ilginizi çeken bir  alanda bir konuşma, tartışma başlatın. Neden burada olduğunuzu belirtin. Konuşma, etkileşimin iki şeritli bir yol olduğunu ve bu yolda %80 karşınızdakilerin  %20 sizin hakkınızda olduğunuzu unutmayın.  

[7] Yakınlık, samimiyet inşaa edin, saygı gösterin ve kişisel bir marka haline gelin.

[8]  Insanlarla hep banacı olmayacak  hep benle ilgili olmayacak ve tehdit etmeyecek şekilde bağlantıya geçin, çevre geliştirin.

[9]  Diğer insanlara aynı yönde yardım edin. İnsanların ne istediğini tanımlamasına ve onlara ulaşmasına yardımcı olun. Ne söylediseniz yapın. NSY.  Yapabileceğiniz şeyleri söyleyin.

[10]  Ne istediğinizi sorun. Anlaşılır olun, kesin olun anahtar kelimeler kullanın ve inebildiğiniz kadar detaya girin ve özelleştirin.

İnsanların birbirlerini desteklediği ve istediğimiz yere gitmemize yardımcı olacak topluluklar kurun.


 

 
Toplam blog
: 77
: 707
Kayıt tarihi
: 03.07.08
 
 

37 yaşındayım, yüksek lisans mezunuyum. ve girişimciyim. İngilizcem iyi sayılır. Gıda ve perakend..