Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

26 Eylül '08

 
Kategori
Teknoloji
 

İnternet ve cep ucuzluyor!

İnternet ve cep ucuzluyor!
 

Milliyet


İşimiz bu!

Her gün internetteyiz ve malesef her an da cepten israf etmekteyiz...

Cep ve internet vergisi düşüyor

Eğer gözlerim yanlış okumadıysa Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle Türk Telekom'un Ahlatlıbel Tesisleri'ndeki iftarda bir araya gelmiş.. Ve bu iftarlı basın toplantısında, cep ve internet vergileri üzerinden alınan ''Özel İleşitim Vergisinin'' düşürüleceğini ve bunun gerçekleşeceği tarihi açıklamış...

Bu internet ve cep kullanıcılarına devlet büyüklerimizin bir ''Bayram Armağanı'' olsa gerek diye düşünmüştüm ki Sayın Bakanımız bunun açıklamasında da bulunmuş ve sözü edilen bu verginin internet kullanımı daha da yaygınlaşsın diye yaptıklarını üzerini vurgulamış.. Allah razı olsun..

Sayın Yıldırım bu haberi vermekle de kalmayıp, 2009'da hem mobil hem de sabit internet üzerindeki Özel İletişim Vergisi'ni indireceklerini ve İstanbul Boğazı'na yapılacak 3. köprünün güzergahıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken de 4 seçenek bulunduğunu ancak henüz güzergahın belirlenemediğini ve bu konuyla ilgili olarak Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurunu da aldıktan sonra, 3. köprünün güzergahını netleştireceklerini de sözlerine ilave etmiş..

Efendim aklımın aldığınca bu okuduğum haberi sizlere aktarmaya çalıştım. Ama! Siz gelin ve benim şimdi yazacaklarımı iyi dinleyiniz ve bu haberin kaynağına bir kez de kendi gözlerinizle kendiniz göz atınız.. :)

Bu zamanda kimseye güvenilmez de ondan!

Ne diyelim. Düşünülen bu gelişmeler vatanımıza ve milletimize hayırlı olur inşallah...

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana


Haber kaynağı ve fotoğraf Milliyet: http://teknoloji.milliyet.com.tr/Teknoloji/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=996137&Date=26.09.2008&b=&ver=59

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..