Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '12

 
Kategori
İnternet
 

İnterneti kullanarak sen de kazan!

İnterneti kullanarak sen de kazan!
 

internet ile dünyaya ulaş


Günümüzde internet kullanımı oldukça yaygın hale geldi. Ülkemizde her 4 evin bir tanesinde bilgisayar ve internet bağlantısı var. Yurtdışında ise kullanım oranı Ülkemizde ki rakamın iki katı kadar. Hatta artık yeni eğitim dönemimizde okullarda tablet bilgisayarlar kullanılacak. Peki nedir bu teknolojik gelişimin nedeni ?

İnternetin bu kadar popüler olmasının nedeni ise isteğin bilgiye ulaşabilme özelliği,istediğin ürünü dünyanın diğer ucundaki adama tanıtabilme kolaylığı,her konuda habere anında ulaşabilmek gibi nedenleri söyleyebiliriz. Artık günümüz beyin gücü ile işleri yürütme devri haline geldi. Bu noktada internetin eşsiz gücünü kullanmak olağan bir durum. Ne televizyon ne de başka bir mecra internetin önüne geçebilecek kadar güçlü değil. Bir kaç sene içerisinde herhangi bir blog yazarı bile büyük medya devlerini sollayabilir. Bu da internetin ne denli güçlü olduğunun bir göstergesi. Peki bu gücü kullanarak nasıl gelir elde edersin ?

Satış ortaklığı yani affiliate marketing sistemi ile internetten para kazanabilirsin. Büyük firmalara rakip olamayan ve niş pazara hitap eden ürün sahiplerinin ürünleri,gerekli platformlarda tanıtarak komisyon kazanabilirsin. Bu yaklaşık 10 yıllık bir geçmişe sahip bir sistem. Ülkemizde son 2 senedir yaygınlaştı. Önümüzdeki senelerde daha da yaygınlaşması bekleniyor. Çünkü verdiğin emek ile aldığın para doğru orantıda. Şöyle ki günde 2,3 saat bir çalışma ile aylık asgari ücreti rahatça elde edebilirsin. Bu da işi cazip kılan diğer etkenlerden bir tanesi. Tabi ülkemizde böyle iş olmaz diyen bir çok insan var. Ancak araştırmadan bunları söylemek işin kolay tarafı. Araştırın,didikleyin,merak edin. Neticesini alacaksınız. Tabi satış ortaklığı konusunda tecrübe edinmenizi sağlayacak bir rehber şart. Bu noktada size GooMass'ı öneriyorum. Hem teknik destek olarak çok iyiler hem de piyasada açık ara liderler. Ayrıca size sundukları bonuslarda işin cabası.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..