Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '16

 
Kategori
Teknoloji
 

İnternetin gelişimi ve teknoloji

İnternetin gelişimi ve teknoloji
 

internet teknoloji


Tüm dünyada ve ülkemizde özelikle son 15 yıldır internetin gelişimi ile birlikte teknoloji dünyasında yaşanan gelişmelerin hızı büyük artış göstermekte.
 
İnsanların ihtiyaçlarının değişime uğraması ile yapılan gelişmelerin artışı doğru oranda artmakta. Bundan 25 yıl öncesine gittiğimizde bilgisayarlar sadece uzmanların kullanabildiği bir araçken günümüzde herkesin kullanabildiği bir araç haline dönmüş durumda.
 
Günümüzde artık insanlar internet sayesinde istedikleri tüm bilgilere kolayca ulaşabilmekteler. Teknoloji bu kadar hızla gelişirken aranılan bilgilerin bulunma şeklide değişiklik gösteriyor. Bundan birkaç yıl önce insanlar forumlarda bilgi paylaşımı yaparken artık forumların yerini bloglar almış durumda. Artık insanlar aradıkları bilgileri Teknoloji Bloğu ‘nda bulabiliyorlar. Gelişimin bu kadar artması ve bazı maliyetlerin düşmesi ile artık isteyen herkes rahatlıkla bildiği konuları internet üzerinden insanlar üzerinden paylaşabilir hale geldiler.
 
Bu sayede paylaşılan bilgi miktarıda büyük artış gösterdi. Teknolojiden moda ya kadar çok geniş bir yelpazede insanlar bilgilerini paylaşıyorlar.
 
Bu artışın olmasının en büyük sebepleri ise maliyetlerin düşmesi ve kullanılan internet hızlarının artması olarak gösterilebilir.
 
Son 15 yılda yaşanılan gelişimin büyülüğünü gördüğümüzde bundan sonraki yıllarda gelişimin hızının nasıl olacağını tahmin etmek çokta zor değil.
 
Toplam blog
: 3
: 199
Kayıt tarihi
: 31.07.16
 
 

1985 izmir doğumluyum. Uzun yıllar teknik servis olarak çeşitli firmalarda görev aldım. Teknoloji..