Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '11

 
Kategori
Güncel
 

İnternette sansür başladı…

İnternette sansür başladı…
 

Evet… Vatana millete hayırlı olsun. İleri demokrasimiz bir adım daha ileri giderek internet imizi de sansürledi. Zaten 60 000 den fazla sitenin sansürlü olduğu internetimizde bundan sonra sadece birilerinin izin verdiği siteleri gezebileceğiz. Ne kadar demokratik değil mi? Dinleme ve gözetleme teknikleri ile yatak odalarımıza kadar girenler bundan sonra en önemli bilgiye ulaşma kaynaklarından biri olan interneti de engellediler.

Görüntü son derece masum. Çocukları zararlı yayınlardan koruyacaklarmış. Benim çocuğumu zararlı yayınlardan korumak benim görevimdir. Kaldı ki hangi yayının benim çocuğum için zararlı olduğunu tespit etmekte benim sorumluluğumdadır.

Bu görüntünün kandırmaca olduğu, amacın AKP nin istemediği sitelere giriş yasağı geleceğini yakında göreceğiz. Seks, porno, şiddet, içeren siteler zaten bize sorulmadan ulaşmamız engellenmiş durumda. O zaman bu filtre niye?

Sanırım AKP nin o malum %50 sinde uyanışlar başladı ki bu yola gidiyorlar. Yarından itibaren internet kafe ler, yurtlar, halka açık bilumum yerler ve AKP tabası derhal yeni uygulamaya geçecek. Peki ya geçmek istemeyen olursa? Biliyorsunuz, onların politikası ya taraf olacaksın ya da bertaraf. Eh artık tarihin bilinmeyen yönlerini inceleyen siteler, Atatürk ile ilgili siteler birer birer yok edileceklerdir. Yaşam alanlarımız biraz daha daraltılacak, boğazımız biraz daha sıkılacaktır. Meclisteki muhalefet partileri de bu arada kime ne kadar muhalif olduklarını gösteriyorlar.

İzmir 2011

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..