Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '10

 
Kategori
İnternet
 

İnternetten anket doldur para kazan

İnternetten anket doldur para kazan
 

Anket Doldur Para Kazan


Yılın En Popüler İnternetten Para Kazanma Stratejisi…

"İnternetten Anket Doldur Para Kazan"

Anket doldurarak internetten ek gelir elde edilirmi?

Kesinlikle Evet!

Okumaya başlamadan önce buradan kanıt videosunu izlmenizi öneriyorum.

Herkes bir şeyler söylüyor ama bu işin aslı nedir? Pek çok marka ürünlerini doğru kitlelere pazarlamak için insanların fikir ve düşüncelerine ihtiyaç duyar. Eskiden bu iş anketörlere verilirdi, fakat bir anketör bir günde kaç anket doldurtabilir ki?

Neden bize para ödüyorlar?

Şimdi bu iş artık Online olarak internet üzerinden yapılmak da. Fakat hiç kimse anket doldurmakla uğraşmadığından, markalar artık bu bütçeyi, anketlerini dolduran insanlara ayırmakta. Örneğin bir kozmetik firması yeni piyasaya çıkaracağı ürününü , hangi özelliklerde olması gerektiğini ön görmek için internetten anket doldur para kazan yöntemiyle milyonların görüşlerini tek tıklamayla alabilir.

İnternetten anket doldur para kazan işine girmek için ne yapmak gerekiyor?

Bu işi yapan birçok internetten anket doldur para kazan sitesi mevcut. Öncelikle kendinize mail adresi açıyorsunuz (anketler bu mail adresine gelecek). Daha sonra bu mail adresiyle büyük markaların anlaşmalı olduğu internetten anket doldur para kazan sitelerine üye oluyorsunuz. Daha sonra profil bilgilerinizi doldurarak profilinize uygun anketlerin gelmesini bekliyorsunuz. Her anketi herkese göndermiyorlar.

Örnek vermek gerekirse;

Siz bir bayan iseniz yaş ortalamasına ve ilgi alanlarınıza göre sizin profiliniz kozmetik firmasının ilgisini çeker. Bu sebeple üye olduğunuz internetten anket doldur para kazan sitesinin bu profildeki tüm üyelerine bu kozmetik firması anket gönderecektir. Bu anketleri doldurmanız karşılığında size 5 ile 20 dolar arasında bir ücret ödemekteler(anketin uzunluğuna ve süresine göre değişebilir).

 
Toplam blog
: 13
: 37430
Kayıt tarihi
: 13.06.10
 
 

1981 Mayıs Doğumluyum. Tipik bir Boğa Burcuyum. Ticaret ile uğraşmaktyım. Son 5 yıldır E-Ticaret dan..