Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '11

 
Kategori
e-Ticaret
 

İnternetten para kazanma

İnternetten para kazanma
 

İnternetten Para Kazanma


Online para kazanma vaktinin büyük kısmını bizim gibi bilgisayar başında geçiren hemen herkesin ilgisini çekmektedir. Pek çok insan bunun çok zor bir iş olduğunu, internet işi ile sadece web tasarımcıların ya da bilgisayar uzmanlarının para kazanabildiğini düşünmektedir. Aslına bakarsanız durum böyle değil. Pek çok web master ve bilgisayar uzmanı sizin sandığınız gibi internetten para kazanma işlerini bilmemektedir. 

Bu işi yapabilmeniz için bilgisayar ve internet konusunda uzman olmanıza gerek yoktur. Sadece neyi nasıl yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir ki bunlar da çok zor konular değildir. 

Öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor; bir web siteniz olmasına gerek yok. Böyle bir şart yok. Eğer bir web sayfanız varsa bu sizin işinizi kolaylaştırabilir ama bir şart asla değildir. 

Bir web sitesi sahibi olmadan en kolay şekilde nasıl para kazanabilirim diyecek olursanız iki konu göze çarpmaktadır. Bunlardan birisi anket doldurarak para kazanma, diğeri ise satış ortaklığı sistemleridir. 

Anket doldurarak para kazanmak için elinizde sağlam ve kaliteli bir firma listesi olması gerekmektedir. Eğer elinizde böyle bir anket listesi varsa bu listedeki sitelere kayıt olabilir ve mailinize gönderecekleri anketleri doldurarak para kazanabilirsiniz. 

Satış ortaklığı sistemi ile ise size ait olmayan bir çok ürüne ortak olarak bu ürünlerin satışlarına yardımcı olarak satış başı yüksek oranlarla komisyon alabilirsiniz. 

Her iki konuda orta düzey internet kullanıcılarının zorlanmadan yapabilecekleri internet işleridir. Eğer bu konularla ilgili sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeden bana yazabilirsiniz.. 

Herkese bol kazançlar.. 

 
Toplam blog
: 9
: 4038
Kayıt tarihi
: 02.02.11
 
 

1980 İstanbul doğumluyum. Üniversite eğitimimi 1997-2001 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İkti..