Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '12

     
    Kategori
    e-Ticaret
     

    İnternetten para kazanmak mümkün mü?

    Gün geçtikçe hayatımıza yeni meslekler katılıyor. Şüphesiz bunlardan en eğlenceli ve aynı zamanda para kazandıranlardan biri satış ortaklığı sistemidir. Bu konuda bilgisi olmayanlara kısaca bahsetmek gerekirse satış ortaklığı sistemi; size ait olmayan ürünün çeşitli platformlarda tanıtarak her bir ürün satıldığında % 75’ e varan komisyonlar kazanmanıza denir.Ürünün size ait olduğu link aracılığı ile belirlenir ve hangi ürünlere ortak olacağınıza siz karar verirsiniz..Bu sandığınız kadar karışık bir şey değil buna emin olun.

    Neden komisyon oranları bu kadar yüksek diye merak edebilirsiniz. Sattığınız ürünler dijital ürün olduğu için; bir başka deyişle internet üzerinden müşterinin direkt indirmesi ile sunulan hizmet olduğu için yüksek komisyon verilmekte. Ürün sahibi; reklam, kargo, müşteri temsilcisi ücreti gibi birçok masraftan kurtulduğu için kazancını sizinle paylaşıyor.

    Bu kazanç sistemi maalesef ülkemizde ya bilinmiyor ya da önyargıyla yaklaşılıyor. Deneme yanılma yoluyla uygulayanlar ise başarılı olmadıkları zaman bu işten soğumasına neden olabiliyor. www.clickbank.com sitesini örnek vermek gerekirse dünyanın en büyük satış ortaklığı sistemini içinde barındıran ve 100.000 satış ortağı ve 27.000 den fazla ürünü ile her 3 saniyede satış gerçekleştiren bir sistemdir. Elbette ülkemizde yeni hayata geçen xticaret satış ortaklığı sistemi ile hiç zorlanmadan kazanmaya başlayabilirsiniz.

    Peki, Doğru Stratejileri Nasıl Uygulayacağım?

    Bu sorunun cevabı internetten para kazanmayı en ince ayrıntısına kadar anlatan dijital bir üründe saklı. Öyle ki bu ürünün  yazarları yılların tecrübesini bu eğitim kitinde birleştirmişler. Ürünü inceledim; sizin kazanmanızı kolaylaştıracak şekilde clikbank, amazon ve x ticaretten nasıl kazanılacağını adım adım göstererek sizin kötü deneyimler yaşamanızın önüne geçiyorlar. Çünkü zaman çok değerli bir olgudur ve yanlış adımlar attığınızda bu işten sıkılabilir, umutsuzluğa düşebilirsiniz. Bu eğitimler yanında auto twitter, en iyi satış şablonu, joomla rehberi ve seo, wordpress rehberi ve seo, profesyonel adwords kampanyası önekleri, web site kurma rehberi, adwords 100 TL deneme kuponu gibi bonuslar sunarak içeriğini sizin için zenginleştirmişler. Ayrıca video eğitimi verilmektedir.

    Ürünleri nerelerde; ücretli ve ücretsiz yöntemleri açıklayarak ve hangi stratejileri kullanarak tanıtacağınızı en ince ayrıntısıyla anlatılıyor.Ürünü aldığınızda kafanıza takılan ya da anlamadığınız noktaları sorarak bilgi alabilirsiniz. Bendeniz şimdiye kadar en az 20 soru sordum ve hemen cevabını aldım. Bu ürün hakkında daha fazla bilgi için www.turkiyeonlinekazanc.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Sadece Türkçe ürünleri pazarlamak istiyorum diyorsanız bahsettiğim bu eşsiz ürün  ile Satış ortaklığı sistemini profesyonelce kullanarak, Xticaret’ten para kazanmanın çok önemli teknik detaylarını öğrenebilirsiniz. Dilerseniz XTicaret Üyelik için www.turkiyeonlinekazanc.com dan detaylı bilgi alabilirsiniz.

    İnternet sadece facebook, twitter veya youtube da gereksiz vakit geçirmekten ibaret değildir. Siz de bu zamanı kazanca dönüştürebilirsiniz. Şimdiden BOL KAZANÇLAR…


     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 728
    Kayıt tarihi
    : 10.03.12
     
     

    İstanbul Aydın Üniversitesi'nde okuyorum. Hayatı anlamaya çalışıyotum. ..