Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '13

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

İnternetten tahsilat ve aidat nasıl toplanır?

İnternetten tahsilat ve aidat nasıl toplanır?
 

Muhasebe ve Finans departmanları veya yöneticilerinin ve bununla birlikte çoğu firma, şirket, kobi veya sivil toplum kuruluşunun en önemli sorunu tahsilat sorunudur. Satış yapılır, ürün gönderilir veya derneğe üye olunulur ancak üyeden bir türlü aidat toplanamaz veya alacaklıdan  ödeme zamanı bir türlü ödeme alınamaz.

İşte tam da burada karşımıza çıkan şey teknolojinin avantajı. E-Tahsilat ve E-Aidat toplama sistemi ile artık para toplama derdi bitiyor.

Bilgisayar veya mobilden çok rahatlıkla kredi kartı bilgileri ile ister tek çekim ister taksitli olarak ödeme alabiliyorsunuz. Bir web sitesi mantığında çalışan online tahsilat ve aidat toplama sistemi alınan ödemeleri sanal pos hesabınıza aktarıyor. Böylelikle siz müşterinizi veya üyenizi  aramadan, kredi kartı bilgisi istemeden bu işlemler gerçekleşiyor.

İnternet olan her yerden para tahsilatı yapabiliyorsunuz !

Online olarak ödeme alma, ödeme yapma, bağış toplama gibi çok çeşitli özellikleri bulunan sistem tekrarlı ödemeyi de içinde barındırıyor !

E daha ne olsun demek lazım bundan sonrası için. Ayrıca bu sistemlere şimdi mobil destekle de çalışıyor. Düşününkü deniz kenarında güneşlenirken bile online tahsilat yapabilir veya borcunuzu cep telefonunuzla ödeyebilirsiniz. 

Kaynak : Netahsilat

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..